Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja

Stadin AO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot
kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja

Kauneudenhoitoalalla opiskellaan erilaisten hoitojen tekemistä, tuote- ja raaka-ainetuntemusta, ihmisen anatomiaa ja fysiologiaa, terveysliikuntaa sekä ravintotietoutta. Voit valmistua kosmetologiksi tai kosmetiikkaneuvojaksi.

Kosmetologin tai kosmetiikkaneuvojan työtehtäviin kuuluu hyvinvointia ja kauneutta edistävien hoitojen suunnittelu ja toteutus, ihonhoitotuotteiden valintaan ja käyttöön ohjaus, kotihoidon ohjaus sekä kauneudenhoitoalan myynti-, konsultointi ja koulutustehtävät.

Mahdollisia työnantajia ovat hoitolat, kylpylät, monialaiset kauneudenhoitoalan yritykset tai. oma yritys.

Kosmetologilta ja kosmetiikkaneuvojalta vaaditaan palveluhenkisyyttä sekä hyvää fyysistä kuntoa ja psyykkistä tasapainoa. Henkilöllä on oltava hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky työskennellä eri-ikäisten ja erilaisten ihmisten parissa. 

Tutkinnon sisältö

Tutkinto koostuu kuudesta tutkinnon osasta: neljästä pakollisesta, yhdestä osaamisalasta ja yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta. Lähiopetus toteutetaan sekä ilta- että päiväopetuksena.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Allergia- ja atopiataipumus voi rajoittaa ammatissa toimimista, mutta ei ole este koulutukseen hakeutumiselle. Erityisesti huomioitavia ovat ihosairaudet ja allergiat, tuki- ja liikuntaelimistön sairaudet, tasapainoelimistön toiminnan häiriöt ja sairaudet sekä näön tai värinäön heikkous.

Koulutuksen kesto

Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2 - 3 vuotta. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan opiskelijan aiemmin hankkima osaaminen ja suunnitellaan, millaista osaamista opiskelija tarvitsee ja miten se hankitaan eri oppimisympäristöissä.

Tutkinto / todistus

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja

Kustannukset

Oppimateriaalit ja tarvikkeet sekä henkilökohtaiset työvälineet ja -vaatteet opiskelija kustantaa itse.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Stadin AO

Stadin AO tarjoaa koulutusta yli 50:een eri ammattiin. Koulutukseen voi hakea ympäri vuoden. Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa. Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2–3 vuotta....


Lue lisää oppilaitoksesta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Hattulantie 2
00550 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31