Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | koneautomaatioasentaja ja koneasentaja

Stadin AO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Edessä häikäisevä tulevaisuus? Hae nyt. Kone- ja metalliala työllistää.

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | koneautomaatioasentaja ja koneasentaja

Koneautomaatioasentaja tai koneasentaja on metallialan ammattilainen, joka kokoaa ja asentaa paikalleen koneita ja laitteita. He tarkastavat asennettavat osat ja komponentit sekä tekevät niihin tarvittavat muutokset. He huolehtivat koekäytöstä ja tarvittavista huolloista ja osaavat itse valmistaa pienimuotoisia osia ja laitteita.

Koulutuksen sisältö

Asentajan koulutukseen sisältyy runsaasti koneiden ja laitteiden käyttötaitoa sekä taitoa tulkita ja soveltaa piirustuksia. Opinnoissa on huomioitu myös monien tietotekniikkaa vaativien laitteistojen käyttökoulutus.

Asentaja voi erikoistua erilaisiin kulkuvälineisiin, metsäkoneisiin, nostolaitteisiin tai työkoneisiin. Hän voi suuntautua myös konepaja-, elintarvike- tai rakennusteollisuuden tuotantovälineiden ja automaatiojärjestelmien asennuksiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | koneautomaatioasentaja ja koneasentaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutuksen kesto

Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2 - 3 vuotta. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan opiskelijan aiemmin hankkima osaaminen ja suunnitellaan, millaista osaamista opiskelija tarvitsee ja miten se hankitaan eri oppimisympäristöissä.

Tutkinto / todistus

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, koneautomaatioasentaja ja koneasentaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | koneautomaatioasentaja ja koneasentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Stadin AO

Stadin AO tarjoaa koulutusta yli 50:een eri ammattiin. Koulutukseen voi hakea ympäri vuoden. Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa. Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2–3 vuotta....


Lue lisää oppilaitoksesta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Hattulantie 2
00550 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31