Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | koneistaja

Stadin AO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Edessä häikäisevä tulevaisuus? Hae nyt. Kone- ja metalliala työllistää.

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | koneistaja

Koneistajaksi opiskellaan kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon valmistustekniikan osaamisalalla. Koneistajalta vaaditaan yhteistyötaitoja, piirustusten lukutaitoa, tarkkuutta ja huolellisuutta.

Koneistaja työelämässä

Koneistaja valmistaa metallista erilaisia koneiden ja laitteiden osia ja muita kappaleita sorvaamalla, jyrsimällä, poraamalla ja hiomalla. Koneistaja työskentelee esimerkiksi metallituotteita ja -rakenteita valmistavissa yrityksissä, sähkö- ja elektroniikkateollisuudessa sekä konekorjaamoissa monenlaisissa valmistus- ja asennustehtävissä.

Koneistajan koulutuksen sisältö

Koneistajan opinnot sisältävät käsikäyttöisten työstökoneden ja numeerisesti ohjattujen NC-työstökoneiden käytön harjoittelua. Koulutuksessa opitaan myös valmistamaan työpiirustusten mukaisia kappaleita, viimeistelemään työstetyt kappaleet ja tarkastamaan, että ne ovat laatuvaatimusten mukaisia. Automaatiotekniinan lisääntyessä koneistajan koulutuksessa harjoitellaan lisäksi tieto- ja ohjaustekniikkaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | koneistaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutuksen kesto

Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2 - 3 vuotta. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan opiskelijan aiemmin hankkima osaaminen ja suunnitellaan, millaista osaamista opiskelija tarvitsee ja miten se hankitaan eri oppimisympäristöissä.

Tutkinto / todistus

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, koneistaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | koneistaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Stadin AO

Stadin AO tarjoaa koulutusta yli 50:een eri ammattiin. Koulutukseen voi hakea ympäri vuoden. Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa. Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2–3 vuotta....


Lue lisää oppilaitoksesta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Hattulantie 2
00550 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31