Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | levyseppähitsaaja

Stadin AO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Edessä häikäisevä tulevaisuus? Hae nyt. Kone- ja metalliala työllistää.

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | levyseppähitsaaja

Haluatko opiskella levyseppähitsaajaksi? Levyseppähitsaaja on monipuolinen metallialan ammattilainen. Hän valmistaa metallilevyistä ja profiilitangoista kappaleita ja tuotteita. Levyseppähitsaaja hallitsee myös eri metallien kuten teräksen, ruostumattoman teräksen ja alumiinin hitsaamisen.

Levyseppähitsaaja työelämässä

Alansa ammattilaisena levyseppähitsaajan tulee hallita eri metallien käsittely ja osata käyttää työssään hyödyksi viimeisintä teknologiaa. Lisäksi hänen tulee hallita numeerisesti ohjelmoitavien levytyökoneiden ohjelmointia ja käyttöä.

Valmistuneet levyseppähitsaajat työskentelevät esimerkiksi konepajoilla, levytuotteita valmistavissa yrityksissä sekä rakennustyömailla ja telakoilla.

Levyseppähitsaajan työn vaatimukset

Työ edellyttää levyseppähitsaajalta vankkaa käden taitoa, piirustusten lukutaitoa, työvälineiden ja työkoneiden hallintaa. Kone- ja metallialan ammateissa vaaditaan myös yhteistyökykyä, tarkkuutta ja huolellisuutta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | levyseppähitsaaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutuksen kesto

Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2 - 3 vuotta. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan opiskelijan aiemmin hankkima osaaminen ja suunnitellaan, millaista osaamista opiskelija tarvitsee ja miten se hankitaan eri oppimisympäristöissä.

Tutkinto / todistus

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, levyseppähitsaaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | levyseppähitsaaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Stadin AO

Stadin AO tarjoaa koulutusta yli 50:een eri ammattiin. Koulutukseen voi hakea ympäri vuoden. Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa. Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2–3 vuotta....


Lue lisää oppilaitoksesta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Hattulantie 2
00550 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31