Sivuston käyttötapa: Mobiili

Mietitkö mihin hakisit? Tule Haavi-koulutusmessuille! 📚✨

Logistiikan perustutkinto | autonkuljettaja, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja ja linja-autonkuljettaja

Stadin AO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Logistiikan perustutkinto | autonkuljettaja, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja ja linja-autonkuljettaja

Kuljettajan tutkinto tarjoaa mahdollisuuden suuntautua erilaisiin kuljetusalan ammateihin, kuten esimerkiksi jakelu-, maansiirto-, puutavara-, maantie- ja linja-autokuljetuksiin. Ammattitaitoinen autonkuljettaja tuntee hyötyajoneuvotekniikkaa, kuljetustekniikkaa, liikennetekniikkaa, kuljetusyrittäjyyttä sekä taitaa asiakaspalvelun ja viestinnän.

Autonkuljettajan, yhdistelmäajoneuvonkuljettajan  ja linja-autonkuljettajan koulutus

Opiskelun aikana suoritetaan BCED-luokan kuljettajatutkinto, ennakoivan ajon koulutusohjelma, ensiapukurssit sekä vaarallisten aineiden ajolupakoe. Opetukseen sisältyy myös erilaisten kuormankäsittely- ja vaihtokorilaitteiden käsittelyä sekä erilaisiin toimintaympyröihin tutustumista

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Logistiikan perustutkinto | autonkuljettaja, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja ja linja-autonkuljettaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutuksen kesto

Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2 - 3 vuotta. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan opiskelijan aiemmin hankkima osaaminen ja suunnitellaan, millaista osaamista opiskelija tarvitsee ja miten se hankitaan eri oppimisympäristöissä.

Tutkinto / todistus

Logistiikan perustutkinto, autonkuljettaja, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja ja linja-autonkuljettaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Logistiikan perustutkinto | autonkuljettaja, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja ja linja-autonkuljettaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Stadin AO

Stadin AO tarjoaa koulutusta yli 50:een eri ammattiin. Koulutukseen voi hakea ympäri vuoden. Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa. Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2–3 vuotta....


Lue lisää oppilaitoksesta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Hattulantie 2
00550 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31