Sivuston käyttötapa: Mobiili

Media-alan ammattitutkinto | audiovisuaalisen viestinnän osaamisala

Stadin AO
Yhteenveto
Noin 1,5 vuotta
suomi
Tammikuu 2020
Viimeinen hakuaika: Lokakuu 2019
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Helsinki
Ammattitutkinnot
 Media-alan ammattitutkinto | audiovisuaalisen viestinnän osaamisala

Media-alan ammattitutkinto | audiovisuaalisen viestinnän osaamisala

Media-alan ammattitutkinnon suorittanut toimii media-alan työtehtävissä. Hän tuntee media-alan toimintaympäristön ja hallitsee osaamisalan mukaiset tuotantoprosessit. Lisäksi media-alan ammattitutkinnon suorittanut hallitsee myös valitsemansa media-alan erityispiirteet.

Media-alan ammattitutkinto audiovisuaalisen viestinnän osaamisalalta antaa hyvät valmiudet viestinnän alan eri ammatteihin ja jatko-opintoihin. Opiskelu vaatii omatoimisuutta, vastuullisuutta ja täsmällisyyttä, sillä alalle ovat tyypillistä freelancer-työsuhteet.

Tutkinnon sisältö

Koko tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä (osp):

  • Media-alan toimintaympäristön tunteminen, 15 osp (pakollinen)
  • Audiovisuaalisten tuotantoprosessien hallitseminen, 55 osp (pakollinen)
  • Audiovisuaalisen tuotannon suunnittelu, 50 osp (valinnainen)
  • Audiovisuaalisen tuotannon toteuttaminen, 30 osp (valinnainen)

Kaikilta opiskelijoilta varmistetaan opintojen alussa valokuvauksen, videokuvauksen, valaisun, äänityksen ja ohjelmistojen osaaminen. Kun tekniset, taiteelliset ja ohjelmistokohtaiset taidot on hankittu tai päivitetty, siirrytään projektityöskentelyyn erilaisissa tuotannoissa ja koulutussopimusjaksolle. Tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan voit osallistua myös päivisin perustutkinnon opetukseen.

Opintojen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, HOKS. Lisäksi jokaista näyttöä varten tehdään henkilökohtainen näyttösuunnitelma. Samalla määritellään myös lähiopetuksen tarve ja valmistumisaika suhteessa aikaisempaan osaamiseen.

Tutkinto suoritetaan asiakastöillä, jotka päivitetään omaan portfolioon ja arvioidaan näytössä. Tavoitteena on suorittaa näytöt koulutussopimusjaksolla tai asiakastuotannoissa (sisäiset tai ulkopuoliset asiakastuotannot).

Työelämä

Media-alan ammattitutkinnon suorittaneet toimivat valokuvaajina, tuotantopäälliköinä-, apulaisohjaajina, elokuvaajina, kamera-assistentteina, leikkaajina tai äänittäjinä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Media-alan ammattitutkinto | audiovisuaalisen viestinnän osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen voi hakea seuraavan kerran lokakuussa 2019. Opinnot alkavat tammikuussa 2020. Hakuohjeet ja tarkempi aikataulu ilmoitetaan syksyllä.

Tutkinto / todistus

Media-alan ammattitutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan ammattitutkinto | audiovisuaalisen viestinnän osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Stadin AO

Stadin AO tarjoaa koulutusta yli 50:een eri ammattiin. Koulutukseen voi hakea ympäri vuoden. Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa. Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2–3 vuotta....


Lue lisää oppilaitoksesta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Hattulantie 2
00550 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31