Sivuston käyttötapa: Mobiili

Media-alan ammattitutkinto | valokuvauksen osaamisala

Stadin AO
Yhteenveto
Noin 1,5 vuotta
suomi
Tammikuu 2020
Viimeinen hakuaika: Lokakuu 2019
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Helsinki
Ammattitutkinnot
 Media-alan ammattitutkinto | valokuvauksen osaamisala

Media-alan ammattitutkinto | valokuvauksen osaamisala

Media-alan ammattitutkinnon suorittanut toimii media-alan työtehtävissä. Hän tuntee media-alan toimintaympäristön ja hallitsee osaamisalan mukaiset tuotantoprosessit. Lisäksi media-alan ammattitutkinnon suorittanut hallitsee myös valitsemansa media-alan erityispiirteet.

Valokuva-alan ammattitutkinto antaa hyvät valmiudet valokuva-alan ammatteihin ja jatko-opintoihin. Opiskelu vaatii korkeaa motivaatiota, omatoimisuutta, vastuullisuutta ja täsmällisyyttä, sillä alalle ovat tyypillistä freelancer-työsuhteet ja yrittäjyys.

Tutkinnon sisältö

Koko tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä (osp):

  • Media-alan toimintaympäristön tunteminen, 15 osp (pakollinen)
  • Valokuvauksen tuotantoprosessien hallitseminen, 55 osp (pakollinen)
  • Valokuvakerronnan suunnittelu ja toteuttaminen, 30 osp (valinnainen)
  • Henkilökuvien toteuttaminen, 50 osp (valinnainen)

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Pääosa opinnoista tapahtuu koulutussopimuksella ja osaaminen osoitetaan näytöillä. Näytön suorittaja hankkii itsenäisesti osaamisalan ja tutkinnon osan vaatimusten mukaisen työssä oppimisen tai oppisopimuspaikan. Koulutussopimuksen voi tehdä omalle työpaikalle tai yritykseen.

Työelämä

Media-alan ammattitutkinnon suorittaneet toimivat pääasiassa valokuvaajina oman yrityksensä kautta, valokuvaavat toiseen ammattiinsa liittyen esimerkiksi toimittajina tai itsenäisinä freelancereinä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Media-alan ammattitutkinto | valokuvauksen osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen voi hakea seuraavan kerran lokakuussa 2019. Opinnot alkavat tammikuussa 2020. Hakuohjeet ja tarkempi aikataulu ilmoitetaan syksyllä.

Tutkinto / todistus

Media-alan ammattitutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan ammattitutkinto | valokuvauksen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Stadin AO

Stadin AO tarjoaa koulutusta yli 50:een eri ammattiin. Koulutukseen voi hakea ympäri vuoden. Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa. Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2–3 vuotta....


Lue lisää oppilaitoksesta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Hattulantie 2
00550 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31