Sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakennusalan perustutkinto | talonrakentaja

Stadin AO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Rakennusalan perustutkinto | talonrakentaja

Stadin AO:n talonrakentajan koulutus on monipuolinen. Opintojen aikana tutustutaan mielenkiintoisiin rakennuskohteisiin ja alan yrityksiin sekä tehdään oikeita rakennusalan töitä. Opinnoissa voi erikoistua muun muassa muuraukseen, laatoitukseen tai betonointi- ja raudoitustöihin.

Työelämässä oppiminen tapahtuu pääkaupunkiseudun rakennustyömailla, joihin Stadin AO:lla on pitkäaikaiset ja hyvät suhteet.

Talonrakentaja työelämässä

Talonrakentajat rakentavat ja korjaavat pientaloja, kerrostaloja ja liikerakennusten kohteita uudis- ja korjausrakennustyömailla. Työvaiheita on laajasti perustöistä sisustus- ja viimeistelytöihin saakka. Töitä tehdään sekä itsenäisesti että työryhmissä muiden ammattityöntekijöiden kanssa.

Talonrakentajalta edellytetään kiinnostusta rakentamiseen, yhteistyökykyä, järjestelykykyä, joustavuutta, täsmällisyyttä sekä hyvää fyysistä kuntoa. Koulutuksesta saa monipuoliset perustaidot talonrakentajan työhön, mutta varsinaiseksi ammattimieheksi kehittyy käytännön työelämässä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennusalan perustutkinto | talonrakentaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutuksen kesto

Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2 - 3 vuotta. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan opiskelijan aiemmin hankkima osaaminen ja suunnitellaan, millaista osaamista opiskelija tarvitsee ja miten se hankitaan eri oppimisympäristöissä.

Tutkinto / todistus

Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennusalan perustutkinto | talonrakentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Stadin AO

Stadin AO tarjoaa koulutusta yli 50:een eri ammattiin. Koulutukseen voi hakea ympäri vuoden. Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa. Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2–3 vuotta....


Lue lisää oppilaitoksesta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Hattulantie 2
00550 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31