Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto | tarjoilija

Stadin AO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Tarjolla ammatti - ammattitarjoilija - Hae nyt.

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto | tarjoilija

Tarjoilijan ammatista haaveilevan tulee suorittaa ravintola- ja catering-alan perustutkinto. Perustutkinnon käytyään opiskelija taitaa alan perusasiat ja voi erityisosaamisestaan riippuen työskennellä joko asiakaspalvelu- tai ruoanvalmistustehtävissä.

Tarjoilija työelämässä

Tarjoilijan työtehtäviin kuuluu monipuoliset asiakaspalvelutehtävät erilaisissa ravitsemisalan toimipaikoissa. Lisäksi tarjoilija laittaa esille myytäviä tuotteita sekä esittelee, myy ja tarjoilee yksittäisille asiakkaille sekä asiakasryhmille tuotteita ja palveluja. Ala vaatii tarjoilijalta:

  • palveluhenkisyyttä ja yhteistyökykä,
  • vastuullisuutta,
  • hyvää organisointikykyä
  • oma-aloitteisuutta sekä
  • luotettavuutta.

Valmistuneet tarjoilijat voivat työskennellä esimerkiksi kahviloissa, henkilöstö- ja á la carte -ravintoloissa, liikenneasemilla sekä pikaruoka-, juhlapalvelu- tai matkailuyrityksissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintola- ja cateringalan perustutkinto | tarjoilija, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutuksen kesto

Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2 - 3 vuotta. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan opiskelijan aiemmin hankkima osaaminen ja suunnitellaan, millaista osaamista opiskelija tarvitsee ja miten se hankitaan eri oppimisympäristöissä.

Tutkinto / todistus

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, tarjoilija

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola- ja cateringalan perustutkinto | tarjoilija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Stadin AO

Stadin AO tarjoaa koulutusta yli 50:een eri ammattiin. Koulutukseen voi hakea ympäri vuoden. Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa. Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2–3 vuotta....


Lue lisää oppilaitoksesta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Hattulantie 2
00550 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31