Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | ICT-asentaja

Stadin AO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | ICT-asentaja

Kaikki tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinnon opiskelijat perehtyvät elektroniikan ja tieto- ja tietoliikennealan perustehtäviin. Opintojen alussa valitaan jompikumpi kahdesta suuntautumisvaihtoehdosta: elektroniikka-asentajan tai ICT-asentajan koulutus.

ICT-asentaja työelämässä

ICT-asentajat työskentelevät pääasiassa elektroniikkateollisuuden, -huollon ja -kaupan palveluksessa sekä tietoliikenneyrityksissä

ICT-asentajat työskentelevät tietokoneiden, palvelinjärjestelmien sekä tietoliikennelaitteiden ja -verkkojen asennus- ja ylläpitotehtävissä. Työtehtäviä löytyy esimerkiksi ohjelmistotaloissa, tietojenkäsittely-, tietokanta- ja tietoverkkopalveluita tarjoavissa yrityksissä ja tietoliikenneoperaattorien sekä alan tukku- ja vähittäiskaupan palveluksessa.

Tieto- ja tietoliikenneala vaatii loogista päättelykykyä, vastuuntuntoa ja huolellisuutta, jotta asennukset ja laitteet toimisivat turvallisesti ja luotettavasti. Lisäksi työtehtävät edellyttävät asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja johdonmukaista ajattelua.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | ICT-asentaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutuksen kesto

Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2 - 3 vuotta. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan opiskelijan aiemmin hankkima osaaminen ja suunnitellaan, millaista osaamista opiskelija tarvitsee ja miten se hankitaan eri oppimisympäristöissä.

Tutkinto / todistus

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, ICT-asentaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | ICT-asentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Stadin AO

Stadin AO tarjoaa koulutusta yli 50:een eri ammattiin. Koulutukseen voi hakea ympäri vuoden. Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa. Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2–3 vuotta....


Lue lisää oppilaitoksesta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Hattulantie 2
00550 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31