Sivuston käyttötapa: Mobiili

VALMA | ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus

Stadin AO
Yhteenveto
60 osaamispistettä
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammatillinen koulutus

VALMA | ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus

Ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava VALMA-koulutus on tarkoitettu perusopetuksen päättäneille, ilman toisen asteen tutkintoa oleville nuorille. Koulutus sopii myös aikuisille, jotka haluavat parantaa valmiuksiaan opiskella ammatilliseen perustutkintoon, esimerkiksi maahanmuttajat ja ammatinvaihtoa suunnittelevat. 

Valmistava ja ohjaava koulutus

Valmentavan koulutuksen aikana tutustutaan eri ammattialoihin ja niiden työtehtäviin käytännössä. Koulutuksen tavoitteena on tukea työnhaku-, urasuunnittelu- ja opiskelutaitojen kehittymistä sekä uranvalintaa. Koulutuksen aikana voi myös korottaa peruskoulun numeroita.

Koulutuksen laajuus on 60 osaamispistettä. Opintosuunnitelma räätälöidään opiskelijakohtaisesti. Koulutukseen voivat hakea peruskoulun päättäneet sekä ammatillisen koulutuksen tai lukiokoulutuksen keskeyttäneet. Koulutus on päätoimista ja oikeuttaa opintotukeen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta VALMA | ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Ammatilliseen peruskoulutukseen valmentavaan koulutukseen eli VALMAan on jatkuva haku.

Tutkinto / todistus

Valmistava ja ohjaava koulutus. Ei valmista tutkintoon.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta VALMA | ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Stadin AO

Stadin AO tarjoaa koulutusta yli 50:een eri ammattiin. Koulutukseen voi hakea ympäri vuoden. Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa. Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2–3 vuotta....


Lue lisää oppilaitoksesta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Hattulantie 2
00550 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31