Sivuston käyttötapa: Mobiili

Studentum.fi – Löydä koulutuksesi

studentum.fi – löydä koulutuksesi

Tiedonhaku on muuttunut viime vuosien aikana huimasti, ja omatoiminen opintojen suunnittelu on kehittynyt entistä vaivattomammaksi. Koulutusvaihtoehtojen määrä ja internetin tietotulva saa kuitenkin monen koulutuspaikan etsijän pään pyörryksiin. studentum.fi-koulutussivusto pyrkii helpottamaan jatko-opintojaan suunnittelevien nuorten ja aikuisten tiedonhakua ja samalla oppilaitoksia markkinoimaan koulutuksiaan.

studentum.fi auttaa koulutuspaikan etsijöitä löytämään oman koulutusvaihtoehtonsa

studentum.fi-koulutussivustolla käyttäjä voi vertailla eri koulutusvaihtoehtoja koulutusalan, koulutustyypin tai paikkakunnan mukaan. Tuomme koulutusvaihtoehtoja tarjoavat oppilaitokset lähelle tulevaa opiskelijaa, sillä kiinnostuneet voivat lähettää sivustolla yhteydenottopyynnön ja kohdistaa sen suoraan kiinnostavalle oppilaitokselle.

studentum.fi-koulutussivustolta löytyy myös kattavasti tietoa opiskeluun ja koulutusmaailmaan liittyvistä aiheista, kuten pääsykokeista, opintojen rahoituksesta ja opiskelusta ulkomailla. Lisäksi sivustoltamme löytyy mm. opiskelijahaastatteluja ja ammatinvalintatesti.

Lämpimästi tervetuloa osastollemme 5m14!


Yhteystiedot

studentum.fi

Jaakonkatu 5
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.studentum.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31