Sivuston käyttötapa: Mobiili

Suomen Hierojakoulut: Erottaja, Espoo, Jyväskylä, Kuopio, Oulu ja Seinäjoki

Suomen Hierojakoulut

Suomen hierojakoulut: Erottaja, Espoo, Jyväskylä, Kuopio, Oulu ja Seinäjoki

Hierojakoulutusta ja urheiluhierojakoulutusta – myös viikonloppuopintoina

Suomen Hierojakoulut on kuudesta yksityisestä oppilaitoksesta koostuva kouluperhe. Hierojakoulut tarjoavat aikuisille suunnattua Hieronnan ammattitutkinnon suorittamiseen valmentavaa hierojakoulutusta, urheiluhierojakoulutusta sekä täydentäviä tuki- ja liikuntaelinten hoitoon keskittyviä kursseja. Opintoja on mahdollista suorittaa myös etäopintoina. Koulutus oikeuttaa Kelan opintotukeen.

Kaikki toimipisteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla kaupungin ydinkeskustassa (Helsinki / Erottaja, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Seinäjoki) tai vilkkaassa liikenteen ja kaupankäynnin solmukohdassa (Espoo / Iso Omena).

Vahvat valmiuden ammattiin ja jatko-opintoihin

Vuoden kestävän hierojakoulutuksen tavoitteena on tutustuttaa opiskelijat klassisen hieronnan lisäksi myös muihin hoitomuotoihin sekä antaa valmiudet tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimiseen ja hoitamiseen. Koulutus valmentaa myös alan yrittäjänä toimimiseen sekä jatko-opintoihin.

Teoreettisen perusopetuksen lisäksi koulutukseen kuuluu käytännön työharjoittelu, joka suoritetaan oppilaitoksen omalla hierontapolilla.

Hierojakoulutus sopii sinulle, joka olet:

  • Ylioppilas tai ammattiin valmistunut
  • Hierojan ammattiin aikova
  • Uudelleen kouluttautumista harkitseva
  • Fysioterapeutin ammattiin tähtäävä
  • Urheilija tai urheiluvalmentajaksi aikova.

Haluatko lisätietoa hierojakoulujen koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa hierojakoulujen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää hierojakouluille yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi


Koulutukset

Ammatillinen koulutus
Ammattitutkinnot
Hieronta Paikkakunta
Hierojakoulutus Useita (6)
Hierojakoulutus monimuoto-opintoina Useita (6)
Urheiluhierojakoulutus Useita (6)

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Suomen Hierojakoulut: Erottaja, Espoo, Jyväskylä, Kuopio, Oulu ja Seinäjoki? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Suomen Hierojakoulut: Erottaja, Espoo, Jyväskylä, Kuopio, Oulu ja Seinäjoki

espoo@suomenhierojakoulut.fi
Piispansilta 11 (Iso Omena)
02230 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.suomenhierojakoulut.fi


Arvioinnit

Vuoden 17/18 oppilas
(2)
Koulutus, johon osallistuin oli markkinoitu väärin. UH+PT-opinnot koostuivatkin urheiluhieronta- sekä kahden viikonlopun kuntosalivalmentajakoulutuksesta. Koulutus on ylihinnoiteltu (maksoi 3500+materiaali maksut). Nyt koulu on syystä tai toisesta laskenut hintaa. Hierontatuntien määrä on kohtuuton (400h vuosi, poissaolot on korvattava jos yl...
Näytä kokonaan
Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31