Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulujen yhteishaku on käynnissä 18.3.–1.4.2020. Tutustu haussa oleviin koulutuksiin ja hae kevään yhteishaussa!    Selaa koulutuksia

Suomen Hierojakoulut

Suomen Hierojakoulut

Hierojakoulutusta ja urheiluhierojakoulutusta – myös viikonloppuopintoina

Suomen Hierojakoulut on Suomen suurin hierojakoulutusta tarjoava kotimainen yritys, jolla on toimipisteet kahdeksalla paikkakunnalla: Helsingissä, Espoossa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa, Seinäjoella, Kotkassa ja Porvoossa. Hierojakouluilta saat koulutetun hierojan ammattitutkinnon, jonka lisäksi voit opiskella lisäopintoina esimerkiksi urheiluhierontaa tai fysioterapiaa.

Suomen Hierojakouluilla opiskelija voi klassisen hieronnan peruskoulutuksen lisäksi täydentää osaamistaan monipuolisissa lisäkoulutuksissa. Opiskelija voi kouluttautua lisäopintoina esimerkiksi urheiluhierojaksi, kuntosalivalmentajaksi tai Firstbeat hyvinvointianalyysin asiantuntijaksi. Kuntosalivalmentajan pätevyyden myötä opiskelija voi toimia asiakkaiden lihasharjoittelun valmentajana. Kuntosalivalmentaja -opinnot tarjoaa Suomen Hierojakoulujen yhteistyökumppani, Suomen suurin Personal Trainer koulutusyritys Trainer4you.

Suomen Hierojakouluilla opiskelija voi käydä Fysioterapeutin opintojaksoja hierojakoulutuksen ohessa 8 opintopisteen verran. Osa opinnoista toteutetaan verkko-opintojen avulla ja osa käytännön opetuksen kautta. Opinnot järjestetään Jyväskylän avoimen ammattikorkeakoulun opintoina. Opintoja varten ei tarvitse matkustaa Jyväskylään, vaan Hierojakoulun opettajat vastaavat opintojaksojen opetuksesta. Hierojakoulussa suoritetut fysioterapian opinnot ovat sisällytettävissä fysioterapeutin tutkinto-ohjelmaan.

Täydentävä Firstbeat Hyvinvointianalyysin käyttäjäkoulutus suoritetaan verkkomuotoisesti, ja se toteutetaan yhteistyössä palkitun stressin ja palautumisen mittaamiseen keskittyneen pioneeriyrityksen Firstbeatin kanssa. Opiskelija oppii käyttämään Firstbeat Hyvinvointianalyysiä siten, että voi hyödyntää sitä tulevaisuudessa täysvaltaisesti omassa asiakastyössään. Loppukokeen hyväksytysti läpäissyt opiskelija saa itselleen todistuksen Firstbeat Hyvinvointianalyysin käyttäjäkoulutuksesta.

Suomen Hierojakoulujen järjestämä hierojakoulutus oikeuttaa Kelan opintotukeen.
Kaikki toimipisteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla kaupungin ydinkeskustassa (Helsinki / Erottaja, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu, Porvoo, Seinäjoki) tai vilkkaassa liikenteen ja kaupankäynnin solmukohdassa (Espoo / Iso Omena).

Saat -500€ alennusta klassisen hieronnan koulutuksesta, jos haet koulutukseen maaliskuuhun 2020 mennessä. Tarjous edellyttää, että tulet valituksi koulutukseen ja maksat varausmaksun maaliskuun 2020 loppuun mennessä.

Vahvat valmiudet ammattiin ja jatko-opintoihin

Vuoden kestävän hierojakoulutuksen tavoitteena on tutustuttaa opiskelijat klassisen hieronnan lisäksi myös muihin hoitomuotoihin sekä antaa valmiudet tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimiseen ja hoitamiseen. Koulutus valmentaa myös alan yrittäjänä toimimiseen sekä jatko-opintoihin. Teoreettisen perusopetuksen lisäksi koulutukseen kuuluu käytännön työharjoittelu, joka suoritetaan oppilaitoksen omalla hierontapolilla.

Lukuvuoden kestävä päiväopintoina suoritettava hierojakoulutus käynnistyy joka vuosi heinäkuun lopussa tai vuoden vaihteessa. Suomen Hierojakoulut tarjoaa myös viikonloppuihin painottuvaa etäopiskelumahdollisuutta.

Hierojakoulutus sopii sinulle, joka olet:

  • Ylioppilas tai ammattiin valmistunut
  • Hierojan ammattiin aikova
  • Uudelleen kouluttautumista harkitseva
  • Fysioterapeutin ammattiin tähtäävä
  • Urheilija tai urheiluvalmentajaksi aikova

Haluatko lisätietoa hierojakoulujen koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa hierojakoulujen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää hierojakouluille yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Opiskele hierojan ammattitutkinto vuodessa!

Opiskelijahaastattelut

Lue kahden opiskelijan kokemuksia Suomen Hierojakouluissa opiskelusta.

"Opiskelu on ollut todella kivaa! Koulussa on hyvä porukka ja ryhmähenki sekä mielenkiintoisia ja hyödyllisiä opintoja." – Ella Streng

Koulutus on mahtavaa, sillä ihmisen anatomia, terveystieto, urheilu ja yleinen hyvinvointi ovat aina olleet sydäntä lähellä." – Elina Liikanen

» Lue opiskelijoiden kokemuksia!

Koulutukset

Ammatillinen koulutus
Ammattitutkinnot
Hieronta Paikkakunta
Hierojakoulutus Useita (8)
Hierojakoulutus monimuoto-opintoina Useita (8)
Urheiluhierojakoulutus Useita (8)

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Suomen Hierojakoulut: Erottaja, Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu, Porvoo ja Seinäjoki? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Suomen Hierojakoulut: Erottaja, Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu, Porvoo ja Seinäjoki

espoo@suomenhierojakoulut.fi
Piispansilta 11 (Iso Omena)
02230 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.suomenhierojakoulut.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 6 arviointiin

Panu
(4)
Koulutus oli lyhyt mutta ytimekäs. Asiaa tulee aluksi paljon ja tuntuu että mihin tässä on ryhtynyt, mutta lopuksi kiitos seisoo. :) Teoriatunnit selkeet. Käytännön harjoittelua todella paljon. Asiakastöitä ehkä vähän liikaa, mutta hyvin siitä selvisi. Sitähän työkseen joutuu tekemään jos ko. alalle jää. Laadukas/monipuolinen opetus, mukavat o...
Näytä kokonaan
Valmistunut 2018
(5)
Yksi niistä harvoista ammateista, jossa kohtaat lähtökohtaisesti vain tyytyväisiä ja rentoutuneita asiakkaita. Tämä koulutus tarjoaa laadukkaan sekä monipuolisen opiskeluvuoden mukavassa ja innostavassa ilmapiirissä. Koulutus on hyvin tiivis, joten se vaatii opiskelijalta kovaa työntekoa ja halua nähdä vaivaa oppimisen eteen. Koulu antaa oppilai...
Näytä kokonaan
Tipi
(5)
Ammattimaista ja laadukasta opetusta hyvässä hengessä. Kaikki mitä luvattiin myös tapahtui. Riittävästi työharjoittelua, mielestäni ammatti jonka oppii vain tekemällä. Antaa hyvät valmiudet jatko-opintoja ajatellen esim. osteopaatiksi.
Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31