Sivuston käyttötapa: Mobiili

Bioanalyytiikkokoulutus | päivätoteutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Turku
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Bioanalyytiikkokoulutus | päivätoteutus

Bioanalyytikkokoulutus

Bioanalytiikkoulutus | päivätoteutus

Bioanalyytikkona toimit kliinisten tutkimusten ja laboratorioanalytiikan asiantuntijana. Bioanalyytikon ammatissa voi toimia vain tutkinnon suorittanut, laillistettu ammattihenkilö. Tutkinnon suorittaneet hakevat ammattioikeuksia Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvirasta.

Bioanalytiikan opinnot 

Opintosi koostuvat perusopinnoista, ammattiopinnoista, harjoitteluista, opinnäytetyöstä sekä monialaisista valinnaisista opinnoista. Opinnot sisältävät luento-, verkko- ja simulaatio-opetusta, taitopajoja, harjoittelua sekä itsenäistä opiskelua. 

Jokaiseen opintojaksoon sisältyy verkossa toteutuvaa oppimista. Osa opintojaksoista toteutuu kokonaan verkossa ja ne on mahdollista suorittaa kesäopintoina tai henkilökohtaisen oppimissuunnitelman mukaisesti.

Luonnontieteelliset ja biolääketieteelliset perusopinnot luovat ammatillisen ydinosaamisesi perustan. Ammattiopinnoissa rakennat tietoperustan, jolla turvaat korkeatasoisen ja laadukkaan ammatillisen toiminnan bioanalyytikon tai laboratoriohoitajan asiantuntijatehtävissäsi.

Harjoittelussa yhdistät teoreettisten ammattiopintojen tietoa omaan toimintaasi harjoitellessasi laboratoriovälineistön ja mittalaitteiden käyttöä, laboratoriotutkimusten laadukasta suorittamista, potilastutkimusten tekemistä, laboratoriotutkimuksiin kuuluvaa suositusten mukaista näytteenottoa sekä laboratorioprosessin kokonaisuuden hallintaa.

Bioanalyytikko työelämässä

Bioanalyytikon keskeisiä työtehtäviä ovat näytteenottotoiminta ja siihen liittyvä asiakaspalvelu, laboratorionäytteiden tutkiminen, laboratoriopalveluiden kehittäminen ja laadunhallinta. Lisäksi tehtäväalueeseesi kuuluu alan asiantuntijana ja konsulttina toimiminen sekä opetus- ja ohjaustehtävät. Bioanalyytikko työskentelee useimmiten terveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon laboratorioissa. Nykyään työtehtäviä löytyy myös lääketieteellisistä ja biotieteiden tutkimus- ja tuotantolaitoksista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Bioanalyytiikkokoulutus | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Kaikille hakijoille järjestetään sähköinen esivalintakoe ilman erillistä kutsua.

Tutkinto / todistus

Bioanalyytikko (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Bioanalyytiikkokoulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3 A
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31