Sivuston käyttötapa: Mobiili

Digitaalisen liiketoiminnan koulutus | päivätoteutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Salo
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Video

Digitaalisen liiketoiminnan koulutus | päivätoteutus

digitaalisen liiketoiminnan koulutus

Digitaalisen liiketoiminnan koulutus | päivätoteutus

Digitaalisen liiketoiminnan tradenomi on tulevaisuuden ammattilainen. Digitaalisuus ei ole enää vaihtoehto, vaan kaikilla toimialoilla kriittinen menestystekijä, kun yritys vastaa kilpailuun ja asiakkaiden odotuksiin. Digitaalisuus vaikuttaa kaikkiin toimialoihin, yrityksiin, arvoketjuihin ja prosesseihin. 

Koulutuksen jälkeen tunnistat teknologioiden tarjoamat mahdollisuudet, tuotteistat yrityksen palveluja ja toimit kansainvälisessä asiakasrajapinnassa. Jos olet kiinnostunut digitaalisten tuotteiden ja palveluiden kehittämisestä ja myymisestä kansainvälisessä ympäristössä, on tämä koulutus sinua varten. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta digitaalisuudesta tai teknologioista, kunhan olet kiinnostunut aiheesta ja kansainvälisestä liiketoiminnasta.

Opintojen sisältö

Opintojen alussa keskityt yritystoiminnan ja digitalisaation perusteisiin ja peruskäsitteisiin, tuotteistamiseen sekä tiimityötaitojen kehittämiseen. Oppimista tukevat todelliset pienimuotoiset asiakasprojektit sekä ammattikorkeakoululähtöiset caset ja toimeksiannot. Koulutuksen kahden ensimmäisen lukuvuoden aikana kehität omaa osaamistasi ja opintojen sisällöt ovat kaikille yhteisiä.

Opintojen edetessä ymmärrät, miten verkkoon kytketyt tuotteet ja palvelut muuttavat liiketoiminnan pelikenttää ja miten digitaalisia palveluita kehitetään, markkinoidaan ja myydään. Löydät liiketoiminnan muutoksessa tapahtuvia kehityskohteita ja tunnistat teknologioiden tarjoamat liiketoimintamahdollisuudet ja hyödyt.

Kolmannesta lukuvuodesta eteenpäin sinulla on enemmän valinnaisuutta ja voit lähteä soveltamaan opittua tietoa laajemmin käytäntöön muun muassa harjoittelun ja projektien kautta. Opintojesi keskeiset teemat ovat digitaalinen liiketoiminta, teknologioiden mahdollisuudet, digitaalisten tuotteiden ja palvelujen myynti sekä kansainvälisyys, joiden painotusta opinnoissa voit vahvistaa omien tavoitteidesi mukaisesti.

Opintoihin kuuluu lisäksi harjoittelua, vaihto-opiskelujakso sekä portfoliomuotoinen opinnäytetyö. Harjoittelu toteutetaan joustavasti kolmannesta opiskeluvuodesta eteenpäin. Kolmanteen opiskeluvuoteen sijoittuu myös vähintään neljän kuukauden vaihto-opiskelu- tai harjoittelujakso ulkomailla. Portfolio-opinnäytetyötä lähdet työstämään jo ensimmäisen lukuvuoden aikana. Portfolio-opinnäytetyössä keräät opintojaksoilla, yritysprojekteissa, harjoittelun sekä opiskelijavaihdon yhteydessä tehtyjä tuotoksia yhteen ja syvennät niiden pohjalta asiantuntijuuttasi valitsemallasi aihealueella.

Opintojen toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotoisesti niin, että se sisältää lähiopetusta, verkko-opetusta ja mahdollisia yhteisiä opintojaksoja monimuoto-opiskelijoiden sekä yhteistyöprojekteja insinööriopiskelijoiden kanssa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Digitaalisen liiketoiminnan koulutus | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Digitaalisen liiketoiminnan koulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu


Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31