Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kemiantekniikan ja bioteknologian koulutus | YAMK

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Turku
Ylemmät AMK-tutkinnot

Kemiantekniikan ja bioteknologian koulutus | YAMK

Kemiantekniikan ja bioteknologian koulutus | YAMK

Kemiantekniikan ja bioteknologian koulutus | YAMK

Kemiantekniikan ja bioteknologian Master-koulutuksen tarkoituksena on parantaa työelämässä pätevöityneen insinöörin valmiuksia ottaa vastaan uusia haasteita muuttuvassa toimintaympäristössä. Johtaminen teknologiaorganisaatiossa sekä oman ammattialan tietojen syventäminen toimii opintojen kokoavana teemana. 

Kemiantekniikan ja bioteknologian koulutuksen sisältö

Turun AMK:n Master Schoolissa opiskelet ylemmän korkeakoulututkinnon joustavasti työn ohessa, mistä päin Suomea tahansa. Opiskelu on käytännönläheistä ja perinteistä luentopainotteista opiskelua on vähän. Oppiminen tapahtuu erilaisten oppimis- ja kehittämistehtävien kautta. Lähiopetusta on keskimäärin kaksi päivää kuukaudessa. Lähiopetuksen lisäksi opiskelu koostuu verkko-opinnoista, itsenäisestä työskentelystä ja erilaisista ryhmä- ja projektitöistä.

Kemiantekniikan ja bioteknologian Master-koulutus on laajudeltaan 60 op ja sen suunniteltu kesto on 1,5 vuotta. Koulutus koostuu seuraavista osa-alueista:

  • Laajentavat opinnot (liiketoiminta- ja menetelmäopinnot) 15 op
  • Syventävät opinnot 10 op
  • Vapaasti valittavat opinnot 5 op
  • Opinnäytetyö 30 op

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kemiantekniikan ja bioteknologian koulutus | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on suunnattu työelämässä pätevöityneille insinööreille ja tekniikan alan asiantuntijoille. Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, esim. insinööri (AMK) -tutkinto. Lisäksi edellytetään kahden vuoden työkokemusta tekniikan alan tehtävissä tutkinnon valmistumisen jälkeen.

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kemiantekniikan ja bioteknologian koulutus | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu


Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31