Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Kulttuurialan koulutus | media- ja kulttuuriyrittäjyys | YAMK

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 vuotta
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Turku
Ylemmät AMK-tutkinnot

Kulttuurialan koulutus | media- ja kulttuuriyrittäjyys | YAMK

Kulttuurialan ylempi AMK | luova tuottaja

Kulttuurialan koulutus | media- ja kulttuuriyrittäjyys | YAMK

Media- ja kulttuuriyrittäjyyden koulutuksen tavoitteena on kehittää kulttuurialan yrittäjyyden muotoja ja käytäntöjä. Media- ja kulttuuriyrittäjyys on ensimmäinen kulttuurialan YAMK-koulutus, jossa nimenomaan yrittäjyys on opintojen keskeinen sisältö.

Media- ja kulttuuriyrittäjyyden koulutus antaa media- ja kulttuurialan osaajille valmiudet kehittää omasta ammatillisesta ydinosaamisestaan liiketoimintaa. Tavoitteena on, että opiskelija osaa hyödyntää käyttäjälähtöisiä kehittämismenetelmiä ja jalostaa luovasta ideasta kaupallistettavissa olevan innovaation.

Media- ja kulttuuriyrittäjyyden YAMK-koulutuksen sisältö

Media- ja kulttuuriyrittäjyyden opinnoissa keskitytään erityisesti oman yrittäjäidentiteetin ja vahvuuksien tunnistamiseen, nykyisten ja tulevaisuuden toimintaympäristöjen analysointiin ja ennakointiin, sekä liiketoimintakonseptin asiakas- ja käyttäjälähtöiseen kehittämiseen. Keskeisessä osassa opintoja on opinnäytetyö, jonka tavoitteena on opiskelijan oman yritystoiminnan kehittäminen.

Media- ja kulttuuriyrittäjyyden YAMK-koulutuksen toteutus

Media- ja kulttuuriyrittäjyyden YAMK-koulutus on laajudeltaan 60 opintopistettä (op) ja se on suunniteltu suoritettavaksi 1,5 vuodessa. Koulutuksessa voi opiskella joustavasti myös työn tai oman yritystoiminnan ohella, sillä suurin osa opiskelusta toteutuu verkko-opiskeluna, itsenäisenä työskentelynä sekä erilaisina ryhmä- ja projektitöinä. Itsenäistä opiskelua tukee ja rytmittää lähiopetus, jota on ohjelmassa pääsääntöisesti kahtena peräkkäisenä päivänä kuukaudessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kulttuurialan koulutus | media- ja kulttuuriyrittäjyys | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on suunnattu media- ja kulttuurialan ammattilaisille, joilla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä vähintään kahden vuoden työkokemusta omalta alalta tutkinnon valmistumisen jälkeen.

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Aikaisempi kulttuurialan tutkintonimike (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kulttuurialan koulutus | media- ja kulttuuriyrittäjyys | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31