Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Kulttuurialan koulutus | taiteen uudet kontekstit | YAMK

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 vuotta
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Turku
Ylemmät AMK-tutkinnot

Kulttuurialan koulutus | taiteen uudet kontekstit | YAMK

Kulttuurialan ylempi AMK | luova tuottaja

Kulttuurialan koulutus | taiteen uudet kontekstit | YAMK

Taiteen uudet kontekstit -koulutus on tarkoitettu eri taiteen alojen (esim. animaatio, elokuva, kuvataide, musiikki, nukketeatteri, performanssi, sirkus, tanssi, teatteri) ammattilaisille, jotka haluavat syventää ja kehittää osaamistaan sekä löytää uusia paikkoja, tiloja, yleisöjä, yhteisöjä ja sisältöjä työskentelylleen. Tämän päivän taiteilijuus ja työelämä edellyttävät ammatillista osaamista erilaisissa tilanteissa, erilaisten yhteistyökumppaneiden kanssa ja erilaisissa toimintaympäristöissä. Tarvitaan osaajia, jotka kehittävät ja kokeilevat ennakkoluulottomasti uusia ratkaisuja. 

Taiteen uudet kontekstit -koulutus on osa Turun AMK:n Master Schoolia ja sen toteutuksesta vastaa Turun AMK:n Taideakatemia. Koulutus johtaa Master-tutkintoon eli ylempään AMK-tutkintoon, joka vastaa osaamistasoltaan yliopistossa suoritettavaa maisteritutkintoa ja antaa saman pätevyyden esimerkiksi julkiseen virkaan.

Taiteen uudet kontekstit YAMK-koulutuksen sisältö

Opinnoissa keskitytään erityisesti oman taiteilijaidentiteetin ja vahvuuksien tunnistamiseen, nykyisten ja tulevaisuuden toimintaympäristöjen analysointiin ja ennakointiin sekä kehittäjäotteen vahvistumiseen. Taideakatemian menetelmälliseen erityisosaamiseen perustuva ammatillinen elämäkertaprosessi läpäisee opinnot ja tukee opiskelijan ammatti-identiteetin kehittymistä. Keskeinen osa koulutusta on opinnäytetyö, joka on 30 opintopisteen laajuinen kehittämishanke. 

Taiteen uudet kontekstit YAMK-koulutuksen toteutus

Taiteen uudet kontekstit -koulutuksen opinnoissa keskitytään erityisesti oman taiteilijaidentiteetin ja vahvuuksien tunnistamiseen sekä vahvistamiseen, nykyisten ja tulevaisuuden toimintaympäristöjen analysointiin ja ennakointiin sekä kehittäjäotteen vahvistumiseen. 

Koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä ja se on suunniteltu suoritettavaksi 1,5 vuodessa. Tutkinto muodostuu seuraavista osista:

Taiteen uudet kontekstit 20 op

  • Ammatillinen elämäkertaprosessi 5 op
  • Tulevaisuuden toimintaympäristöt 5 op
  • Taide uusissa konteksteissa 10 op

Opinnäytetyö 30 op

  • Tutkimus- ja kehittämismenetelmät 5 op
  • Kehittämishanke 25 op

Vapaasti valittavat opinnot 10 op

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kulttuurialan koulutus | taiteen uudet kontekstit | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on suunnattu media- ja kulttuurialan ammattilaisille, joilla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä vähintään kahden vuoden työkokemusta omalta alalta tutkinnon valmistumisen jälkeen.

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Aikaisempi kulttuurialan tutkintonimike (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kulttuurialan koulutus | taiteen uudet kontekstit | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31