Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Ohjelmistotekniikan ja ICT:n koulutus | insinööri (AMK) | YAMK

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 vuotta
Keväällä 2020
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Turku
Ylemmät AMK-tutkinnot

Ohjelmistotekniikan ja ICT:n koulutus | insinööri (AMK) | YAMK

Ohjelmistotekniikan ja ICT:n koulutus | YAMK

Ohjelmistotekniikan ja ICT:n koulutus | insinööri (AMK) | YAMK

Työn ohessa suoritettava ohjelmistotekniikan ja ICT:n Master-koulutus antaa valmiudet kehittyä asiantuntijaksi tietoverkkojen ja ohjelmistojen hallinta- ja kehitystehtävissä. Koulutuksen kokoavina teemoina ovat tietoliikenne ja tietoturva. Koulutus lisää tietoja ja taitoja myös projektijohtamisesta ja liiketoimintaosaamisesta sekä tuo varmuutta verkostoissa toimimiseen.

Ohjelmistotekniikka ja ICT -koulutus on osa Turun AMK:n Master Schoolia ja sen Professional Excellence -polun koulutustarjontaa. Koulutuksesta valmistut insinööri (ylempi AMK) -tutkintoon. Insinööri (ylempi AMK) -tutkinto on Master-tasoa eli ylempi korkeakoulututkinto, joka vastaa osaamistasoltaan yliopistossa suoritettavaa maisteri tai DI-tutkintoa ja antaa saman pätevyyden esimerkiksi julkiseen virkaan.

Koulutus on suunnattu työelämässä pätevöityneille tietojenkäsittelyn osaajille. Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on soveltuva kotimainen tai ulkomainen ICT-alan korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytetään kolmen vuoden työkokemusta alalta.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutuksen painopistealueet ovat tietoturva, Internet of Things (IoT) sekä uudet ohjelmistojen kehittämismenetelmät pilvipalvelujen rakentamisessa. Lisäksi opintoja on tarjolla muun muassa tietoliikenneverkkoihin sekä sulautettuun ohjelmointiin, ohjelmistotuotantoon ja sovellusarkkitehtuureihin liittyen.

Tekniikan osaajan ura edellyttää elinikäistä oppimista, koska uudistuva teknologia haastaa osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Koulutus vahvistaa opiskelijan edellytyksiä teknisen kehityksen seuraamiseen ja syvälliseen edistämiseen.

Opinnoissa on mahdollisuus osallistua aihealueen uusimpien tekniikoiden testaamisen ja kehittämiseen Turun AMK:n laboratorioissa alan asiantuntijoiden johdolla. Työskentely koulutuksen aikana ja oppimistehtävien sekä opinnäytetyönä tehtävän kehittämishankkeen nivominen opiskelijan työtehtäviin mahdollistaa samalla työnantajaorganisaation toimintojen kehittämisen.

Moni insinnöri (ylempi AMK) toimii jossakin vaiheessa uraansa joko itsenäisenä yrittäjänä tai yrityksen vastuullisissa johto- tai asiantuntijatehtävissä. Siksi opintoihin on mahdollista sisällyttää myös liiketoimintaosaamisen ja projektijohtamisen teemoja vapaasti valittavina opintojaksoina.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ohjelmistotekniikan ja ICT:n koulutus | insinööri (AMK) | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (ylempi AMK), ohjelmistotekniikka ja ICT

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ohjelmistotekniikan ja ICT:n koulutus | insinööri (AMK) | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31