Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Ohjelmistotekniikan ja ICT:n koulutus | insinööri | YAMK

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 vuotta
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Turku
Ylemmät AMK-tutkinnot

Ohjelmistotekniikan ja ICT:n koulutus | insinööri | YAMK

Työn ohessa suoritettava ohjelmistotekniikan ja ICT:n Master-koulutus antaa valmiudet kehittyä asiantuntijaksi tietoverkkojen ja ohjelmistojen hallinta- ja kehitystehtävissä. Koulutuksen kokoavina teemoina ovat tietoliikenne ja tietoturva. Koulutus lisää tietoja ja taitoja myös projektijohtamisesta ja liiketoimintaosaamisesta sekä tuo varmuutta verkostoissa toimimiseen.

Ohjelmistotekniikka ja ICT -koulutus on osa Turun AMK:n Master Schoolia ja sen Professional Excellence -polun koulutustarjontaa. Koulutuksesta valmistut insinööri (ylempi AMK) -tutkintoon. Insinööri (ylempi AMK) -tutkinto on Master-tasoa eli ylempi korkeakoulututkinto, joka vastaa osaamistasoltaan yliopistossa suoritettavaa maisteri tai DI-tutkintoa ja antaa saman pätevyyden esimerkiksi julkiseen virkaan.

Koulutus on suunnattu työelämässä pätevöityneille tietojenkäsittelyn osaajille. Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on soveltuva kotimainen tai ulkomainen ICT-alan korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytetään kolmen vuoden työkokemusta alalta.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutuksen painopistealueet ovat tietoturva, Internet of Things (IoT) sekä uudet ohjelmistojen kehittämismenetelmät pilvipalvelujen rakentamisessa. Lisäksi opintoja on tarjolla muun muassa tietoliikenneverkkoihin sekä sulautettuun ohjelmointiin, ohjelmistotuotantoon ja sovellusarkkitehtuureihin liittyen.

Tekniikan osaajan ura edellyttää elinikäistä oppimista, koska uudistuva teknologia haastaa osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Koulutus vahvistaa opiskelijan edellytyksiä teknisen kehityksen seuraamiseen ja syvälliseen edistämiseen.

Opinnoissa on mahdollisuus osallistua aihealueen uusimpien tekniikoiden testaamisen ja kehittämiseen Turun AMK:n laboratorioissa alan asiantuntijoiden johdolla. Työskentely koulutuksen aikana ja oppimistehtävien sekä opinnäytetyönä tehtävän kehittämishankkeen nivominen opiskelijan työtehtäviin mahdollistaa samalla työnantajaorganisaation toimintojen kehittämisen.

Moni insinnöri (ylempi AMK) toimii jossakin vaiheessa uraansa joko itsenäisenä yrittäjänä tai yrityksen vastuullisissa johto- tai asiantuntijatehtävissä. Siksi opintoihin on mahdollista sisällyttää myös liiketoimintaosaamisen ja projektijohtamisen teemoja vapaasti valittavina opintojaksoina.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ohjelmistotekniikan ja ICT:n koulutus | insinööri | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinto. Lisäksi edellytetään kahden vuoden työkokemusta. (Tutustu tarkemmin pohjakoulutus- ja hakukelpoisuusvaatimuksiin Opintopolussa.)

Tutkinto / todistus

Insinööri (ylempi AMK), ohjelmistotekniikka ja ICT

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ohjelmistotekniikan ja ICT:n koulutus | insinööri | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu


Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31