Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Salo, Turku
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Video

Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Sairaanhoitajakoulutus

Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Sairaanhoitajana olet hoitotyön asiantuntija. Tehtävänäsi yhteiskunnassa on tukea yksilöitä, perheitä ja yhteisöjä määrittämään, saavuttamaan ja ylläpitämään terveyttään. 

Valmistuttuasi toimit itsenäisesti hoitotyön asiantuntijana hoitaessasi potilaita ja toteuttaessasi samalla lääketieteellistä hoitoa. Toimit yhteistyössä eri ammattiryhmien kuten lääkäreiden, fysioterapeuttien ja sosiaalityöntekijöiden kanssa. Voit työskennellä terveyskeskuksissa, sairaaloissa ja muissa hoitolaitoksissa, lääkäriasemilla, terveysalan järjestöissä sekä itsenäisenä yrittäjänä.

Sairaanhoitajakoulutuksen sisältö

Turun AMK:ssa opetus perustuu innovaatiopedagogiikkaan. Tämä tarkoittaa sitä, että opiskelet monipuolisesti eri menetelmin itsenäisesti, ryhmissä, projekteissa, harjoitustilanteissa ja käytännön työssä.

Monimuotokoulutuksessa lähiopetus toteutuu päiväopetuksena keskimäärin yhtenä arkipäivänä viikossa. Lähiopetuksen lisäksi opiskelet itsenäisesti. Itsenäinen opiskelu sisältää esimerkiksi työskentelyä verkossa, kirjallisuuteen perehtymistä ja oppimistehtävien tekoa. Harjoittelu on kokopäiväistä opiskelua ja toteutuu yhtenäisinä jaksoina (á 4-6 viikkoa, 5 pv/viikko). 

Sairaanhoitaja työelämässä

Sairaanhoitajien työtilanne on hyvä ja työtehtävät ovat monipuolisia. Sairaanhoitaja voi työskennellä:

  • terveyskeskuksissa
  • sairaaloissa tai muissa hoitolaitoksissa
  • lääkäriasemilla
  • terveysalan järjestöissä 
  • itsenäisenä yrittäjänä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Pohjakoulutusvaatimuksena monimuotototeutukseen on kouluasteen tai toisen asteen terveysalan ammatillinen perustutkinto (esim. lähihoitaja).

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu


Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31