Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sairaanhoitajakoulutus | verkko-opinnot

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Etätoteutus
Verkossa
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Video

Sairaanhoitajakoulutus | verkko-opinnot

Sairaanhoitajakoulutus, verkko-opinnot

Sairaanhoitajakoulutus, verkko-opinnot

Sairaanhoitajana osaat toteuttaa ja kehittää hoitotyötä, joka on terveyttä edistävää ja ylläpitävää, sairauksia ehkäisevää ja parantavaa sekä kuntouttavaa. Valmistuttuasi toimit itsenäisesti hoitotyön asiantuntijana hoitaessasi potilaita ja samalla, kun toteutat lääketieteellistä hoitoa. Autat ihmistä kohtaamaan sairastumisen, vammautumisen ja kuoleman. Toimit yhteistyössä eri ammattiryhmien kuten lääkäreiden, fysioterapeuttien ja sosiaalityöntekijöiden kanssa.

Sairaanhoitajan ammatissa voi toimia vain sairaanhoitajan tutkinnon suorittanut, laillistettu ammattihenkilö. Tutkinnon suoritettuasi haet ammattioikeuksia sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvirasta.

Verkko-opintojen sisältö

Sairaanhoitajana tarvitset työssäsi terveysteknologista osaamista, koska voit työskennellä esimerkiksi etävastaanotolla tai digitaalisissa terveyspalveluissa. Näitä taitoja opit sairaanhoitajatutkinnon verkkototeutuksessa.

Sairaanhoitajakoulutuksen verkkototeutuksen ryhmässä opiskelet teoriaopinnot verkko-opetusmenetelmiä hyväksikäyttäen ensimmäisen viikon perehdytysjakson jälkeen. Opintoihin sisältyvät luokka- ja simulaatioharjoitukset suoritat ammattikorkeakoulun opetustiloissa lähiopetuksena. Työelämän harjoittelun teet erilaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristöissä, aidoissa hoitotilanteissa ja -tiloissa valitsemissasi paikoissa. 

Opintoihin kuuluu perus-, ammatti- ja vapaasti valittavia opintoja, harjoittelua sekä opinnäytetyö. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sairaanhoitajakoulutus | verkko-opinnot, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sairaanhoitajakoulutus | verkko-opinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu


Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31