Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kieli- ja kulttuurilinja

Työväen Akatemia
Yhteenveto
1 lukuvuosi
Opintotukikelpoinen
   
Kauniainen
Kansanopistot
Kieli- ja kulttuurilinja

Kieli- ja kulttuurilinja

Kiinnostavatko vieraat kielet ja kulttuurit? Tähtäätkö kielten yliopisto-opintoihin tai opiskelemaan ulkomaille? Haluatko haudutella urasuunnitelmiasi?

Opintojen sisältö

Kieli- ja kulttuuriopinnoissa keskityt täysipainoisesti ja monipuolisesti kieliopintoihin. Akatemiassa on opintoja jopa yhdeksässä kielessä, joista voit valita oman opinto-ohjelmasi. Syvennät kielten ja kulttuurien tuntemustasi, valmentaudut pääsykokeisiin tai hauduttelet tulevaisuudensuunnitelmiasi. Meillä päivität myös työelämässä tarvittavaa osaamista. Kieliä voit halutessasi opiskella pelkästään syys- tai kevätlukukauden.

Kieli- ja kulttuuriopintojen kattaus on laaja: tarjolla on englannin, espanjan, saksan, ranskan, venäjän, kiinan, suomen, ruotsin ja viittomakielen opintoja. Englannin kielen opinnotovat laajimmat, joten halutessasi voit keskittyä pelkästään englannin kielen opintoihin. Voit myös yhdistää kiinnostuksesi mukaan kielten opintoihin muita oppiaineita. Opiskelijoiden suosikkeja ovat olleet mm. kauppatiede, kasvatustiede ja kirjallisuustiede. Kiinan kielen opiskelijoille luonteva valinta onAasian tutkimuksen opintokokonaisuus.Kieltenopettajaksi tähtääville suosittelemmekasvatustieteen opintojakielten rinnalle.

Jos suoritat kieliopintojen rinnalla jonkin muun oppiaineen perusopinnot, esim. kasvatustieteen, kirjallisuustieteen tai kauppatieteen, voit hankkia yhtä paljon yliopistollisia opintopisteitä kuin yliopiston varsinaisena opiskelijana.

Opintokokonaisuudet, joita on tarjolla:

  • espanjan kielen opinnot
  • kiinan kielen opinnot
  • ranskan kielen opinnot
  • ruotsin kielen opinnot
  • saksan kielen opinnot
  • suomen kielen opinnot
  • venäjän kielen opinnot
  • viittomakielen opinnot

Opetusmenetelmät

Opettajamme ovat päteviä ja kokeneita suomalaisia ja kohdekieltä äidinkielenään puhuvia pedagogeja. Voit nopeasti palauttaa mieleen ja syventää aiemmin opiskelemisia kieliä, ja aloittaa vaikka useamman uuden kielen opinnot. Opiskelet tehokkaasti pienryhmässä, mutta opintoja on mahdollista suorittaa myös itsenäisesti työskennellen. Käytössäsi on moderni kielistudio, josta löydät runsaasti itseopiskelumateriaalia opintojesi tueksi.

Avoin yliopisto

Pakolliset kieli- ja viestintäopinnot

Akatemiassa voit suorittaa kaikki yliopistotutkintoon kuuluvat pakolliset kieliopinnot (1. vieraana kielenä englanti, toinen kotimainen, äidinkieli), ja lisäksi runsaasti valinnaisia (espanjan, ranskan, saksan ja venäjän alkeis- ja jatkokurssit). Kielilinjan avoimen yliopiston opinnot tulevat Helsingin avoimesta (viittomakieli Humanistinen amk). Kielten avoimen yliopiston opetus vastaa yliopistojen kielikeskusten tarjontaa, ja sijoittuvat tutkinnossa kieli- ja viestintäopintoihin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kieli- ja kulttuurilinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Työväen Akatemiaan haetaan oppilaitoksen kotisivuilta löytyvällä lomakkeella.

Kustannukset

Opiskelu Työväen Akatemiassa on maksullista. Kysy lisätietoa opintomaksuista suoraan oppilaitokselta.

Opiskelu Työväen Akatemiassa on päätoimista, joten se oikeuttaa Kelan opintotukeen. Kansanopistot kuuluvat toisen asteen opintotuen piiriin. Toisen asteen opintotuki ei vähennä tulevia korkeakouluopintojasi varten myönnettäviä opintotukikuukausia.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kieli- ja kulttuurilinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Työväen Akatemia

Työväen Akatemia – moderni oppimiskeskus Kauniaisissa!

Aloita yliopistosi yhteisöllistä ja kokemuksellista oppimista korostavassa kansanopistossa Kauniaisissa. Työväen Akatemia on avartanut näköaloja ja luonut yksilöllisiä opintopolkuja jo vuodesta 1924. Valittavanasi on monipuolinen opintotarjonta yhteiskunnallisista oppiaineista humanistisiin ja luoviin taideaineisiin. Akatemialla voit tutustua sinua kiinnostaviin oppiaineisiin ja löytää itsellesi...


Lue lisää oppilaitoksesta Työväen Akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työväen Akatemia

Vanha Turuntie 14
02700 Kauniainen

 Näytä puhelinnumero
www.akatemia.org

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31