Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oikeustieteen linja

Työväen Akatemia
Yhteenveto
1 lukuvuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Kauniainen
Kansanopistot

Oikeustieteen linja

Oikeustieteen linja

Oikeustieteen linja

Valitse oikeustieteen opinnot ja paranna valmiuksiasi päästä opiskelemaan oikeustiedettä. Akatemiassa suoritat Turun ja Itä-Suomen yliopistojen järjestämiä oikeustieteen avoimen yliopiston opintoja sekä Akatemian omia oikeustieteellisiä opintoja.

Oikeustieteen opiskeluun kuuluu opintokäyntejä, opintomatkoja ja oikeustapauksien harjoittelua. Oikeustieteen opintojen lisäksi suoritat tutkintoon kuuluvia pakollisia kieliopintoja ruotsista, englannista ja äidinkielestä. Sinun on mahdollista siis suorittaa avoimen yliopiston opintoja jopa 58 op verran. Tarjoamme myös avoimen yliopiston kieliopintoihin valmentavia kursseja ruotsista ja englannista.

Avoimen yliopiston opinnot

Turun yliopisto

  • Johdatus oikeustieteeseen 2 op
  • Valtiosääntöoikeus 7 op
  • Rikosoikeus 8 op
  • Hallinto-oikeus 7 op
  • Työoikeus 7 op
  • Kansainvälinen oikeus 6 op

Itä-Suomen yliopisto

  • Perhe- ja jäämistöoikeus 5 op

Kieliopinnot

  • Toisen kotimaisen kirjallinen ja suullinen taito (Helsingin yliopiston oikeustieteellisen tdk:n mukaan) 5 op
  • Tieteellinen kirjoittaminen 3 op
  • Englannin kieli 5 op

Muut opinnot

Oikeustieteellisten opintojen lisäksi voit valita myös muiden linjojen opintoja, kuten EU-opintoja tai kieliä. Ohjaavan opettajan kanssa käytävässä HOPS-keskustelussa teet henkilökohtaisen opintosuunnitelman.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Oikeustieteen linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Työväen Akatemiaan haetaan oppilaitoksen kotisivuilta löytyvällä lomakkeella.

Kustannukset

Opintomaksu lukuvuonna 2018-19 on 2490 € / lukuvuosi. Se maksetaan neljässä erässä tai yhdessä erässä. Yhdessä erässä maksaessa saa alennusta 100 euroa ja opintomaksu on tällöin 2390 euroa. Syyslukukaudella on 17 opiskeluviikkoa, kevätlukukaudella 20 opiskeluviikkoa.

Opintomaksuun sisältyy jopa 50 opintopisteen verran yliopisto-opintoja sekä rajoittamattomasti yliopisto-opintoja tukevaa Akatemian omaa opetusta. Lisäksi hintaan sisältyy vakuutus, atk-, media- ja monistemateriaali sekä tietokoneen @- tai A-ajokortti (TIEKE).

Toisen lukuvuoden opiskelijan maksu on hieman yli puolet (60%) normaalista opiskelijamaksusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Oikeustieteen linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Työväen Akatemia

Työväen Akatemia

Työväen Akatemia – moderni oppimiskeskus Kauniaisissa!

Aloita yliopistosi yhteisöllistä ja kokemuksellista oppimista korostavassa kansanopistossa Kauniaisissa. Työväen Akatemia on avartanut näköaloja ja luonut yksilöllisiä opintopolkuja jo vuodesta 1924. Valittavanasi on monipuolinen opintotarjonta yhteiskunnallisista oppiaineista humanistisiin ja luoviin taideaineisiin. Akatemialla voit tutustua sinua kiinnostaviin oppiaineisiin ja löytää itsellesi...


Lue lisää oppilaitoksesta Työväen Akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työväen Akatemia

Vanha Turuntie 14
02700 Kauniainen

 Näytä puhelinnumero
www.akatemia.org

Arvioinnit

Keskiarvo: 2

Perustuu 1 arviointiin

Grani
(2)
Oikeustieteen linjaan ei juurikaan Akatemialla panostettu, kukaan opettaja ei täysin ollut selvillä linjan asioista ja opetus kärsi. Myös Akatemian mainokset siitä kuinka paljon oikeustieteen kursseja siellä tosiasiassa pystyy vuodessa suorittamaan olivat liioiteltuja.
Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31