Sivuston käyttötapa: Mobiili

Vaasan oikeustieteellinen koulutus on osa Helsingin yliopiston oikeustieteellistä tiedekuntaa. Vaasassa voit suorittaa oikeusnotaarin koulutusohjelmassa alemman oikeusnotaarin tutkinnon sekä oikeustieteen maisterin koulutusohjelmassa ylemmän oikeustieteen maisterin tutkinnon.

Me Vaasassa panostamme kaksikielisyyteen. Opetus yksikössä on kaksikielistä, jolloin suomen- ja ruotsinkieliset seuraavat yhteistä opetusta. Vaasassa on myös mahdollisuus suorittaa osa opinnoista tai koko oikeusnotaarin tutkinto toisella kotimaisella kielellä.

Kaksikielistä tutkintoa opiskeleva suorittaa vähintään yhden kolmasosan minimilaajuisesta tutkinnosta (180 op) toisella kotimaisella kielellä ja saa todistukseensa maininnan tutkinnon suorittamisesta kaksikielisenä. Lisätietoja Helsingin yliopiston kaksikielisistä tutkinnoista löydät Kaksikielinen tutkinto – valttikortti työmarkkinoilla -sivulta sekä Opiskelijan ohjeista.

Vaasan yksikössä harjoitetaan myös oikeustieteellistä tutkimustoimintaa. Tutkimuksen painopisteet vaihtelevat sen mukaan, keitä tutkijoita yksikössä toimii.

Oikeustieteellisen koulutuksen tilat sijaitsevat Vaasan keskustassa, Tammipihan 4. kerroksessa, Pitkäkatu 28–30.


Yhteystiedot

Vaasan oikeustieteellinen koulutus – Juridiska utbildningen i Vasa

Pitkäkatu 28–30
Vaasa

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31