Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kauppatieteiden kandidaattiohjelma

Vaasan yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: 5.4.2017
   
Koko-/osa-aikainen
Vaasa
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Kauppatieteiden kandidaattiohjelma

Kauppatieteellisessä tiedekunnassa voit suorittaa kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon kuudessa eri pääaineessa, joita ovat johtaminen ja organisaatiot, kansainvälinen liiketoiminta, laskentatoimi ja rahoitus, markkinointi, talousoikeus ja taloustiede. Kandidaatin tutkinnon ensimmäisen lukuvuoden aikana opinnot ovat kaikille opiskelijoille samat. Näin sinulla on aikaa tutustua eri pääainevaihtoehtoihin ja hakea mieleiseesi pääaineeseen sen jälkeen.

Teknillisessä tiedekunnassa voit suorittaa kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon joko tuotantotalouden tai tietotekniikan pääaineessa. Opiskelijat valitaan yhteen hakukohteeseen ja pääaine valitaan ensimmäisen vuoden jälkeen.

Vaasan yliopisto

Vaasan yliopisto

Vaasan yliopisto kouluttaa vastuullisia johtajia ja asiantuntijoita kansainvälisiin tehtäviin. Yliopistomme alat ovat: Hallintotieteet Kauppatieteet Viestintätieteet Tekniikka Vastaamme nykypäivän vaatimuksiin antamalla kaikille opiskelijoillemme valmiudet kansainvälisiin tehtäviin ja liiketoimintaosaamiseen. Yliopistomme vahvuutena on yhteisöllisyys, joka edesauttaa monialaista opiskelua ja valmistaa vastuullisiin tehtäviin työelämässä....


Lue lisää oppilaitoksesta Vaasan yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vaasan yliopisto

Wolffintie 34
65200 Vaasa

 Näytä puhelinnumero
www.uva.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31