Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tekniikan kandidaattiohjelmat

Vaasan yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Kevät
   
Lähiopetus
Vaasa
Kandiohjelmat

Tekniikan kandidaattiohjelmat

Teknillisessä tiedekunnassa voit opiskella joko tekniikkaa tai yhdistää tekniikan ja kauppatieteiden opinnot monipuoliseksi kokonaisuudeksi.

Tekniikan kandidaatiksi ja diplomi-insinööriksi Energia- ja informaatiotekniikan ohjelmassa. Opiskelijat valitaan yhdessä hakukohteessa, ja tarkempi opintosuunta valitaan opintojen aikana. Tekniikan kandidaatin tutkinnon jälkeen opiskelijat jatkavat diplomi-insinöörin tutkintoon.

Tekniikan ja kauppatieteiden opintoja yhdistävästä teollisuusekonomikoulutuksesta valmistuu kauppatieteiden kandidaatteja. Pääaineena voi olla tietojärjestelmätiede tai tuotantotalous. Opiskelijat valitaan yhdessä hakukohteessa, ja pääaine valitaan ensimmäisen vuoden jälkeen. Kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon jälkeen opiskelijat jatkavat kauppatieteiden maisterin tutkintoon.

Vaasan yliopisto

Vaasan yliopisto kouluttaa vastuullisia johtajia ja asiantuntijoita kansainvälisiin tehtäviin. Yliopistomme alat ovat: Hallintotieteet Kauppatieteet Viestintätieteet Tekniikka Vastaamme nykypäivän vaatimuksiin antamalla kaikille opiskelijoillemme valmiudet kansainvälisiin tehtäviin ja liiketoimintaosaamiseen. Yliopistomme vahvuutena on yhteisöllisyys, joka edesauttaa monialaista opiskelua ja valmistaa vastuullisiin tehtäviin työelämässä....


Lue lisää oppilaitoksesta Vaasan yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vaasan yliopisto

Wolffintie 34
65200 Vaasa

 Näytä puhelinnumero
www.univaasa.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31