Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Äidinkielen abikurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Joustava
suomi
Joustava
   
Etätoteutus
Osa-aikainen
Verkossa
Valmennuskurssit

Äidinkielen abikurssi

Haluatko kehittyä kirjoittajana ja varmistaa osaamisesi äidinkielen ylioppilaskokeissa?

Valmennuskeskuksen äidinkielen abikurssilla hiot taitosi huippuunsa tekemällä harjoitustehtäviä ja kirjoitelmia. Saat jokaisesta palautettavasta tehtävästä opettajan arvioinnin ja kommentit, jotta tiedät, miten voit parantaa tuloksiasi luku- ja kirjoitustaidon tehtävissä.

Äidinkieli on ainoa aine, jonka kirjoittaminen on ylioppilaskirjoituksissa pakollista. Hyvästä äidinkielen arvosanasta saa todistusvalinnassa paljon pisteitä, haaveilit sitten oikeustieteellisestä tai arkkitehdin opinnoista. Mikäli havittelet opiskelupaikkaa todistusvalinnassa, sinun on panostettava hyvään äidinkielen arvosanaan.

Valmennuskeskuksen laadukkaan kurssin avulla saavutat tavoittelemasi arvosanan ylioppilaskirjoituksista. Äidinkielen Abinetillä voit valmistautua ylioppilaskokeisiin oman aikataulusi mukaisesti ja kehität osaamistasi tehtävien avulla – olit sitten ensikertalainen tai korottaja!

Miksi abikurssille?

”Erittäin hyvä kurssi ja lukutaidon pisteeni nousivat alustavien mukaan melkein 20 pisteellä edellisestä kirjoituskerrasta! Selkeitä tuloksia. Tehtävistä saatu palaute oli rakentavaa, kannustavaa ja todella kehittävää. Erityisesti pidin siitä, että jopa huonoista teksteistä löydettiin positiivisia ajatuksia ja että palaute oli kehittävässä muodossa eikä liiallisena kritiikkinä.”

– Valmennuskeskuksen äidinkielen kurssilainen keväällä 2021

Äidinkielen abikurssilla valmistaudut yo-kirjoituksiin tehokkaimmalla mahdollisella tavalla: kirjoittamalla. Opettajan palautteiden lisäksi kirjoittamisrutiinin kehittyminen ja itseluottamuksen vahvistuminen ovat ensisijaisen tärkeitä asioita ylioppilaskokeisiin valmistautumisessa.

Äidinkielen abikurssin sisältö

  1. Ohjeet hyvän kirjoitelman tekemiseen
  2. 8 palautettavaa ja opettajan kommentoimaa lukutaidon tehtävää
  3. 2 palautettavaa ja opettajan kommentoimaa kirjoitustaidon tehtävää

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Äidinkielen abikurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Äidinkielen abikurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31