Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

AMK humanistisen alan ja kasvatusalan valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Osa-aikainen
Helsinki, Tampere, Turku, Verkossa
Valmennuskurssit
AMK humanistisen alan ja kasvatusalan valmennuskurssi

AMK humanistisen alan ja kasvatusalan valmennuskurssi

Saavuta unelmiesi opiskelupaikka humanistiselta alalta tai kasvatusalalta!

Valmennuskeskuksen kurssilla hiot taitosi huippuunsa ja varmistat osaamisesi humanistisen alan ja kasvatusalan AMK-valintakokeessa. Laajasta kurssivalikoimasta löydät juuri sinun lähtötasoosi ja tavoitteisiisi sopivan valmennuskurssin – olit sitten ensikertalainen tai alanvaihtaja!

Mikäli havittelet opiskelupaikkaa ammattikorkeakoulun humanistisen alan ja kasvatusalan hakukohteissa, sinun on oltava valmis panostamaan AMK-valintakokeeseen. Kokeessa menestyminen vaatii muun muassa eettisiä taitoja, kykyä päätöksentekoon, tunneälytaitoja ja aineistojen tulkitsemista sekä suomeksi että englanniksi.

Valmennuskeskuksen kurssien avulla saavutat valintakokeessa vaadittavan tason ja itsevarmuuden. Voit valita laajasta kurssivalikoimasta lähiopetusta sisältävän kurssin, Online-kurssin, itseopiskelupaketin tai opetusvideoita sisältävän kotikurssin.

Miksi valmennuskurssille?

”Opettaja tosi hyvä. Tuli itsevarmempi olo vaikka oon todella huono englannissa. Ja motivaatiota lukea ja opiskella lisää englantia.”

– Valmennuskeskuksen kevään 2021 kurssilainen

Valmennuskeskuksen AMK-kursseihin kuuluu sähköinen oppimisalusta, jossa voit muun muassa seurata kurssin kulkua ja tehdä eritasoisia tehtäviä. Kursseilla keskitytään pääsykokeen kannalta tärkeimpiin asioihin ja opettajina toimivat alansa ammattilaiset, jotka ovat myös valintakoevaatimusten asiantuntijoita. Monipuolisten tehtävien ja harjoituskokeiden ansiosta voit testata omaa osaamistasi jo kurssin aikana. Kurssin jälkeen osallistut itsevarmana AMK-valintakokeeseen!

AMK humanistisen alan ja kasvatusalan kurssien aihealueet

  1. Päätöksentekotaidot
  2. Opetuskieli
  3. Englannin kieli
  4. Eettiset taidot
  5. Tunneälytaidot

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta AMK humanistisen alan ja kasvatusalan valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta AMK humanistisen alan ja kasvatusalan valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AMK humanistisen alan ja kasvatusalan valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31