Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

AMK luonnonvara-alan valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Osa-aikainen
Helsinki, Tampere, Turku, Verkossa
Valmennuskurssit
AMK luonnonvara-alan valmennuskurssi

AMK luonnonvara-alan valmennuskurssi

Haluatko opiskelemaan luonnonvara-alaa?

”Todella syväluotaava matemaattinen osuus ja hyvin eteni alkeista eteenpäin. Myös loogisen päättelyn treenaaminen oli hyödyksi, sillä tentissä oli samankaltaisia tehtäviä.”

Luonnonvara-alalta valmistuu agrologeja, joiden koulutus on laajuudeltaan 240 opintopistettä. Agrologiksi voi kouluttautua Hämeen, Jyväskylän, Lapin, Oulun ja Seinäjoen ammattikorkeakouluissa sekä Savonia-ammattikorkeakoulussa Iisalmessa.

Ammattikorkeakoulun luonnonvara-alan hakukohteisiin voi tulla valituksi kolmella eri tavalla:

  • Ylioppilastodistuksen perusteella
  • Ammatillisen perustutkinnon todistuksen perusteella
  • AMK-valintakokeella

Valmennuskeskuksen avulla onnistut AMK-valintakokeessa. Valittavanasi on etäopetuksena toteutettava Online-kurssi, lähiopetusta sisältävä valmennuskurssi Helsingissä, Turussa tai Tampereella, sekä opetusvideot sisältävä Koti-kurssi. Kurssi on myös saatavilla Viptakuu-kurssina, joka on Valmennuskeskuksen laajin, tehokkain ja monipuolisin AMK-kurssi. Kaikki kurssit sisältävät sähköisen oppimisalustan, AMK-netin, jossa voit harjoitella pääsykoetehtäviä sähköisesti pääsykokeen kaltaisesti..

Miksi valmennuskurssille?

Valmennuskeskuksen kursseilta saat parhaat mahdolliset vinkit pääsykokeisiin kokeneiden opettajien opastuksella. Kursseilla keskitytään pääsykokeissa vaadittaviin asioihin, jolloin valmistuminen kokeeseen on ennen kaikkea tehokasta ja motivoivaa. Myös oppimisen kannalta tärkeä oma lukuaikataulu tulee pysymään opettajien johdolla oikealla linjalla.

Kurssien sähköinen oppimisympäristö on osa valmennuskurssejamme ja se mahdollistaa osallistujalle seurata kurssin kulkua, sekä tarjoaa myös luentojen ulkopuolella omatoimitehtäviä kokeen jokaiseen osioon. Kurssien tärkein anti on luoda itsevarmuutta, päättäväisyyttä ja osaamista tulevaan pääsykokeeseen, josta voit jatkaa kohti unelma-ammattiasi!

HUOM! Valitsemalla Valmennuskeskuksen säästät myös aikaasi, koska voit saada hyväksiluettua 3 opintopisteen suorituksen luonnonvara-alan valmennuskurssista!

AMK luonnonvara-alan kurssien aihealueet

  1. Päätöksentekotaidot
  2. Opetuskieli
  3. Englannin kieli
  4. Matemaattiset taidot

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta AMK luonnonvara-alan valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa tästä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AMK luonnonvara-alan valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31