Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

AMK luonnonvara-alan valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Osa-aikainen
Helsinki, Tampere, Turku, Verkossa
Valmennuskurssit
AMK luonnonvara-alan valmennuskurssi

AMK luonnonvara-alan valmennuskurssi

Haluatko varmistaa osaamisesi luonnonvara-alan AMK-valintakokeessa?

Valmennuskeskuksen kurssilla hiot taitosi huippuunsa ja saavutat luonnonvara-alan AMK-valintakokeessa vaadittavan tason. Laajasta kurssivalikoimasta löydät juuri sinun lähtötasoosi ja aikatauluihisi sopivan valmennuskurssin – olit sitten ensikertalainen tai alanvaihtaja!

Ammattikorkeakoulun luonnonvara-alan hakukohteisiin hakee vuosittain tuhansia hakijoita, jotka haaveilevat agrologin ammatista. Pääsykokeessa menestyminen vaatii muun muassa hyviä matemaattisia taitoja, oikeanlaista vastaustekniikkaa ja erilaisten aineistojen tulkitsemista sekä suomeksi että englanniksi.

Valmennuskeskuksen kurssien avulla valmistaudut valintakokeeseen tehokkaasti! Voit valita laajasta kurssivalikoimasta lähiopetuskurssin, itseopiskelupaketin, verkossa toteutettavan Online-kurssin tai opetusvideoita sisältävän kotikurssin.

Miksi valmennuskurssille?

Tämä kurssi on auttanut huomattavasti!!

– Valmennuskeskuksen kevään 2021 AMK-kurssilainen

Luonnonvara-alan valmennuskurssilla opiskelet tehokkaasti, sillä kurssilla keskitytään pääsykokeen kannalta oikeisiin asioihin. Ammattitaitoiset opettajat, laadukkaat materiaalit ja helppokäyttöinen oppimisympäristö tukevat valmistautumistasi koko kurssin ajan. Et jää pääsykoeprosessisi kanssa yksin, sillä voit koska tahansa kysyä apua opettajalta tai tutorilta.

AMK tekniikan alan kurssien aihealueet

  1. Päätöksentekotaidot
  2. Opetuskieli
  3. Englannin kieli
  4. Matemaattiset taidot

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta AMK luonnonvara-alan valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta AMK luonnonvara-alan valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AMK luonnonvara-alan valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31