Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

AMK matkailu-, ravitsemis- ja talousalan valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Osa-aikainen
Helsinki, Tampere, Turku, Verkossa
Valmennuskurssit
AMK matkailu-, ravitsemis- ja talousalan valmennuskurssi

AMK matkailu-, ravitsemis- ja talousalan valmennuskurssi

Haluatko opiskelemaan matkailu-, ravitsemis- ja talousalaa?

Valmennuskeskuksen valmennuskurssilla hiot taitosi huippuunsa ja varmistat osaamisesi matkailu-, ravitsemis- ja talousalan AMK-valintakokeessa. Laajasta kurssivalikoimasta löydät juuri sinun tarpeisiisi ja aikatauluihisi sopivan valmennuskurssin – olit sitten ensikertalainen tai alanvaihtaja.

Ammattikorkeakoulun matkailu-, ravitsemis- ja talousalan hakukohteisiin hakee vuosittain yli 3 000 hakijaa, jotka haaveilevat työstä asiakaspalvelun ja esimiestyön parissa. Pääsykokeessa menestyminen vaatii muun muassa hyviä matemaattisia taitoja, oikeanlaista vastaustekniikkaa ja erilaisten aineistojen tulkitsemista sekä suomeksi että englanniksi.

Valmennuskeskuksen avulla valmistaudut haastavaan AMK-valintakokeeseen tehokkaasti. Valittavanasi on lähiopetuskurssi, itseopiskelupaketti, verkossa toteutettava Online-kurssi tai opetusvideoita sisältävä kotikurssi.

Miksi valmennuskurssille?

”En keksi parannettavaa! Kurssi motivoi opiskelemaan valintakokeeseen erittäin hyvin! En tiedä olisinko lukenut/treenannut valintakokeisiin yhtään ilman tätä kurssia. Tuntuu, että menen paljo varmempana valintakokeeseen tämän kurssin ansiosta. Suuri kiitos kun järjestätte näitä!”

– Valmennuskeskuksen AMK-kurssilainen keväällä 2021

Valmennuskeskuksen kursseilla keskitytään pääsykokeessa vaadittaviin asioihin kokeneiden opettajien johdolla. Lisäksi saat käyttöösi laadukkaat ja ajantasaiset materiaalit, helppokäyttöisen oppimisalustan sekä runsaasti eritasoisia tehtäviä. Opettajien lisäksi myös tutorit ovat tukenasi koko kurssin ajan, eli et jää pääsykoeprosessisi kanssa yksin.

AMK matkailu-, ravitsemis- ja talousalan kurssien aihealueet

  1. Päätöksentekotaidot
  2. Opetuskieli
  3. Englannin kieli
  4. Matemaattiset taidot

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta AMK matkailu-, ravitsemis- ja talousalan valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AMK matkailu-, ravitsemis- ja talousalan valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31