Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

AMK merenkulun alan valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Osa-aikainen
Helsinki, Tampere, Turku, Verkossa
Valmennuskurssit
AMK merenkulun alan valmennuskurssi

AMK merenkulun alan valmennuskurssi

Haluatko kehittää matemaattisia taitojasi ja varmistaa osaamisesi merenkulun AMK-valintakokeessa?

Valmennuskeskuksen merenkulun valmennuskurssilla hiot taitosi huippuunsa laadukkaan opetuksen ja monipuolisten tehtävien avulla. Laajasta kurssivalikoimasta löydät juuri sinun tarpeisiisi ja aikatauluihisi sopivan valmennuskurssin – olit sitten ensikertalainen tai alanvaihtaja.

Merenkulun alan AMK-hakukohteisiin hakee vuosittain satoja hakijoita, joista valmistuu tulevaisuudessa merikapteeneja ja merenkulun insinöörejä. Mikäli haluat saavuttaa unelma-ammattisi, sinun on panostettava haastavaan valintakokeeseen. Kokeessa menestyminen vaatii muun muassa hyviä matemaattisia taitoja, oikeanlaista vastaustekniikkaa ja erilaisten aineistojen tulkitsemista sekä suomeksi että englanniksi.

Valmennuskeskuksen kurssit valmentavat sinut valintakokeeseen tehokkaasti! Valittavanasi on lähiopetuskurssi, itseopiskelupaketti, verkossa toteutettava Online-kurssi tai opetusvideoita sisältävä kotikurssi.

Miksi valmennuskurssille?

Todella positiivinen kokemus, jota voisin suositella kaikille ketkä valmennuskurssia miettivät.

– Valmennuskeskuksen AMK-kurssilainen keväällä 2021

Valmennuskeskuksen kurssilla saat käyttöösi laadukkaat ja ajantasaiset materiaalit, helppokäyttöisen oppimisympäristön sekä runsaasti eritasoisia tehtäviä. Ammattitaitoiset opettajat ovat tukenasi koko kurssin ajan, sillä voit kääntyä heidän puoleensa milloin tahansa.

Koulutuksen sisältö

  1. Päätöksentekotaidot
  2. Opetuskieli
  3. Englannin kieli
  4. Matemaattiset taidot

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta AMK merenkulun alan valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta AMK merenkulun alan valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AMK merenkulun alan valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31