Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Biologian abikurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Etätoteutus
Osa-aikainen
Verkossa
Valmennuskurssit

Biologian abikurssi

Innostavaa opetusta ja monipuolisia tehtäviä – saavuta tavoitteesi biologian ylioppilaskokeessa!

Valmennuskeskuksen biologian abikurssi rytmittää lukuprosessiasi, kehittää opiskelurutiiniasi ja auttaa sinua saavuttamaan itsevarmuuden myös ylioppilaskirjoitusten soveltavissa tehtävissä.

Biologian kirjoittajien määrä on kasvanut vuodesta 2012 lähtien joka vuosi, ja korkeakoulujen opiskelijavalintauudistuksen myötä myös korottajien määrän oletetaan kasvavan. Mikäli havittelet opiskelupaikkaa todistusvalinnassa, sinun on oltava valmis panostamaan ylioppilaskirjoituksiin.

Valmennuskeskuksen suosittujen kurssien avulla saavutat tavoittelemasi arvosanan biologian ylioppilaskokeesta. Osallistu Online-kurssille mistä päin Suomea tahansa tai opiskele itsenäisesti Kotikurssilla. Jos haluat oppia pelkästään tehtäviä tekemällä, valintasi on edullinen Abinetti. Valikoimasta löydät omiin tarpeisiisi sopivan abikurssin – olit sitten ensikertalainen tai korottaja!

”Opettaja kävi perusasiat hyvin perusteellisesti läpi, mutta hänellä oli myös paljon syventävää tietoa tarjolla, mikä oli kiva juttu.”

– Valmennuskeskuksen biologian Online-kurssilainen keväällä 2021

Miksi abikurssille?

Biologian abikurssilla saat laadukkaat ja ajantasaiset materiaalit, ammattimaista opetusta ja arvokasta tukea niin opettajilta kuin muilta kurssilaisiltakin. Sähköisessä oppimisympäristössä, Abinetissä, harjoittelet tehtäviin vastaamista samoilla työkaluilla kuin virallisessa Abitti-kokeessa. Halutessasi voit myös seurata omaa edistymistäsi tavoitekäyrältä ja verrata menestymistäsi muiden kurssilaisten tasoon.

Valmennuskeskuksen tavoitteena on auttaa heidän jokaista kurssilaistaan saavuttamaan tavoitteensa – tai jopa ylittämään ne.

Biologian abikurssien sisältö

  1. Opetusvideot
  2. Runsaasti eritasoisia harjoitustehtäviä
  3. Laadukkaat vaiheittaiset mallivastaukset jokaiseen tehtävään
  4. Teoriatiivistelmä
  5. Harjoituskoe

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Biologian abikurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Biologian abikurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31