Sivuston käyttötapa: Mobiili

Mietitkö mihin hakisit? Tule Haavi-koulutusmessuille! 📚✨

Biologian valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Etätoteutus
Verkossa
Valmennuskurssit

Biologian valmennuskurssi

Haluatko valmistautua biologian pääsykokeeseen tehokkaasti ja motivoituneena?

Valmennuskeskuksen biologian kurssilla hiot taitosi huippuunsa monipuolisten tehtävien ja laadukkaan opetuksen avulla. Kurssivalikoimasta löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivan kurssin, sillä valittavanasi on laaja Online-kurssi, opetusvideoita sisältävä Koti-kurssi ja edullinen Bilsanetti.

Alle puolet hakijoista valitaan biologian koulutusohjelmiin pääsykokeen perusteella, joten pääsykoevalinnan opiskelupaikoista käydään kovaa kilpailua. Kokeessa menestyminen vaatii muun muassa syy-seuraussuhteiden ymmärtämistä, tietojen soveltamista ja oikeanlaista vastaustekniikkaa. Valmennuskeskuksen kursseilla kerrataan valintakokeen kannalta keskeisimmät lukion biologian oppisisällöt ja opetellaan valintakokeen edellyttämiä lisätietoja.

Miksi valmennuskurssille?

”Kaikki opettajat olleet todella ammattitaitoisia ja ottaneet opiskelijoita hyvin huomioon. Bilsassa käytiin asiat todella hyvässä järjestyksessä. Vastaustekniikka kehittyi paljon tämän kurssin aikana. Bilsanetti oli kätevä ja onneksi kysymyksiä on paljon”

– Valmennuskeskuksen biologian kurssilainen 2021

Valmennuskeskuksen kurssit perustuvat laadukkaaseen opetukseen ja ajankohtaisiin materiaaleihin. Biologian valmennuskursseilla keskitytään kokonaiskuvan muodostamiseen ja harjoitellaan runsaasti valintakoetyyppisiä tehtäviä. Kurssin sähköisessä oppimisympäristössä voit seurata konkreettisesti, miten osaamisesi kehittyy kurssin aikana. Ilmoittaudu nyt ja onnistu pääsykokeessa!

Biologian valmennuskurssien sisällöt (kurssilaajuudesta riippuen)

  1. Opetus: biologia ja opiskelutekniikka
  2. Harjoituspääsykoe
  3. Esseeharjoitukset ja henkilökohtaiset palautteet
  4. Bilsanetti: teoriatiivistelmät ja yli 1000 tehtävää
  5. Tutorointi
  6. Kysymysmahdollisuus opettajalta
  7. Kurssitakuu

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Biologian valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Biologian valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31