Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Biologian valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Osa-aikainen
Helsinki, Verkossa
Valmennuskurssit

Biologian valmennuskurssi

Haluatko opiskella biologiaa?

”Valmennuskurssiopettaja osasi selittää asioita hyvin monipuolisesti ja antamalla esimerkkejä, jotka toimivat loistavina muistisääntöinä. Opettaja teki opiskelusta myös hauskaa!”

Biologiaa voi opiskella Helsingin, Turun, Jyväskylän, Oulun ja Itä-Suomen yliopistoissa. Biologian tutkinto-ohjelmassa opiskellaan luonnontieteiden kandidaatin tutkinto, joka on laajuudeltaan 180 opintopistettä. Tämän jälkeen opintoja voi vielä jatkaa 120 opintopisteen verran, jolloin tutkintonimike on filosofian maisteri.

Biologian opiskelupaikan voi saada todistusvalinnalla tai pääsykokeen perusteella. Valintakoe pohjautuu lukion biologian kursseihin, jonka lisäksi osa tehtävistä saattaa vaatia tarkempiakin tietoja, kuin mitä lukion kirjoissa esitetään.

Valmennuskeskuksen suosituimpien valmennuskurssien avulla onnistut pääsykokeessa. Valittavanasi on kaksi lähiopetusta sisältävää kurssia Helsingissä sekä laaja etäopiskelukurssi. Valikoimastamme löydät myös upouuden Bilsanetin ja Online-etäkurssin, joille voit osallistua missä vain.

Miksi valmennuskurssille?

Valmennuskeskuksen biologian valmennuskursseilla laajennat tietojasi monen eri kirjasarjan pohjalta koostetun laajan kurssimateriaalin avulla. Kursseilla keskityt olennaiseen, saat henkilökohtaista opetusta sekä harjoittelet oikeanlaista vastaustekniikkaa. Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”.

Valmennuskeskuksen kursseilla motivoidut lukemaan ja varmistat valintakokeessa tarvittavan osaamisen tason. Harjoituspääsykokeiden avulla voit harjoitella koetilannetta ja ajankäyttöä etukäteen. Lisäksi kurssilta saat helpotusta koestressiin, kun voit aina kysyä opettajalta apua epäselviin asioihin.

Biologian valmennuskurssien sisällöt

Helsingin lähiopetuskurssit ja Online-kurssi:

  1. Ennakkoharjoittelu
  2. Kurssimateriaali ja laadukkaat tehtävät
  3. Pääsykoevalmentautumisen työkalut
  4. Aikataulutettu opetus
  5. Harjoituspääsykoe

Etäopiskelukurssi ja Bilsanetti:

  1. Eri kirjasarjoista koottu teoriakooste
  2. Valintakokeet kuudelta vuodelta + mallivastaukset
  3. Yli 1000 harjoitustehtävää mallivastauksineen
  4. Etäopiskelukurssilla saat myös 3 harjoituspääsykoetta, jotka korjataan ja kommentoidaan sinulle henkilökohtaisesti

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Biologian valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Biologian valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31