Sivuston käyttötapa: Mobiili

Mietitkö mihin hakisit? Tule Haavi-koulutusmessuille! 📚✨

Farmasian valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Etätoteutus
Verkossa
Valmennuskurssit

Farmasian valmennuskurssi

Varmista osaamisesi farmasian pääsykokeessa!

Valmennuskeskuksen farmasian kurssilla hiot taitosi huippuunsa monipuolisten tehtävien ja laadukkaan opetuksen avulla. Laajasta kurssivalikoimasta löydät varmasti lähtötasoosi sopivan valmennuskurssin, sillä valittavanasi on muun muassa kattava Online-kurssi, opetusvideoita sisältävä Koti-kurssi ja suositut Farmasianetit.

Vain 30 % hakijoista valitaan farmasialle pääsykokeen perusteella, eli pääsykoevalinnan opiskelupaikoista käydään kovaa kilpailua. Kokeessa menestyminen vaatii muun muassa vankkaa laskurutiinia, kemian osaamista ja hyviä aineistokoetaitoja. Valmennuskeskuksen farmasian kurssilla muodostat selkeän kokonaiskuvan pääsykokeessa vaadittavista kemian sisällöistä, ja voit osallistua itsevarmana farmasian pääsykokeeseen.

Miksi valmennuskurssille?

”Erittäin hyvät tehtävät ja niitä on monipuolisesti. Mielestäni tehtävien laatua ei voi verratakaan perus lukiokirjojen tehtäviin, sillä farmasianetissä on todella panostettu oppimiseen. Tehtävien mallivastaukset ovat selkeät ja kattavat. Myös ohjaajalta tehtävän kysyminen on ihan huippua”

– Valmennuskeskuksen farmasian kurssilainen 2021

Valmennuskeskuksen kurssit perustuvat laadukkaaseen opetukseen ja ajankohtaisiin materiaaleihin. Farmasian valmennuskursseilla keskitytään valintakoevaatimusten kannalta keskeisimpiin asioihin ja harjoitellaan runsaasti valintakoetyyppisiä tehtäviä. Farmasianetissä, eli kurssin sähköisessä oppimisympäristössä voit seurata konkreettisesti, miten osaamisesi kehittyy kurssin aikana. Ilmoittaudu nyt!

Farmasian kurssien sisältö (kurssilaajuudesta riippuen)

  1. Opetus: kemia, aineisto-osuus ja opiskelutekniikka
  2. Opetusvideot: kemia ja aineisto-osuus
  3. Yli 600 tehtävää ja vaiheittaiset mallivastaukset
  4. Harjoituspääsykokeet
  5. Laadukkaat teoriat
  6. Kysymysmahdollisuus opettajalta

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Farmasian valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Farmasian valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31