Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Fysiikan abikurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Osa-aikainen
Valmennuskurssit
Helsinki, Verkossa
Alkavat koulutukset
Helsinki
Useita kurssivaihtoehtoja

Verkossa
Useita kurssivaihtoehtoja

Fysiikan abikurssi

Haluatko saavuttaa vankan laskurutiinin ja varmuuden omasta osaamisestasi fysiikan ylioppilaskirjoituksissa?

Valmennuskeskuksen fysiikan abikurssilla hahmotat laajatkin kokonaisuudet ja ymmärrät fysiikan lainalaisuudet laskutehtävien takana. Kurssi auttaa sinua saavuttamaan itsevarmuuden myös ylioppilaskokeen vaikeimmissa tehtävissä – olit sitten ensikertalainen tai korottaja!

Fysiikan suosio ylioppilaskirjoituksissa on kasvanut vuosittain jo lähes kymmenen vuoden ajan. Viime vuosina kirjoittajien määrä on kasvanut aiempaa nopeammin, sillä ainereaalien osalta fysiikasta saa eniten pisteitä todistusvalinnassa. Mikäli havittelet opiskelupaikkaa todistuksellasi, sinun on oltava valmis panostamaan fysiikan ylioppilaskokeeseen.

Valmennuskeskuksen suosittujen kurssien avulla saavutat tavoittelemasi arvosanan ylioppilaskokeesta. Osallistu Online-kurssille mistä päin Suomea tahansa, opiskele tehokkaasti kevään intensiivikurssilla Helsingissä tai harjoittele itsenäisesti Kotikurssilla. Jos haluat opiskella tehtäväpainotteisesti, valintasi on edullinen Abinetti.

”Opettaja selittää asioita tosi hyvin, osaa lähestyä asiaa niin että sitä on helppo ymmärtää. Miellyttävä opetus, mikä auttaa kuuntelemaan.”

– Valmennuskeskuksen fysiikan Online-kurssilainen keväällä 2021

Miksi abikurssille?

Abikurssilla saat käyttöösi laadukkaat kurssimateriaalit ja kertaat lukion fysiikan osa-alueet loogisessa järjestyksessä. Sähköisessä oppimisympäristössä, Abinetissä, harjoittelet tehtäviin vastaamista samoilla työkaluilla kuin virallisessa Abitti-kokeessa.

Valmennuskeskuksen tavoitteena on auttaa heidän jokaista kurssilaistaan saavuttamaan tavoitteensa – tai jopa ylittämään ne.

Fysiikan abikurssien sisältö

  1. Opetus
  2. Sähköinen oppimisympäristö: Abinetti
  3. Satoja harjoitustehtäviä
  4. Laadukkaat vaiheittaiset mallivastaukset jokaiseen tehtävään
  5. Teoriatiivistelmä
  6. Harjoituskoe

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Fysiikan abikurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Fysiikan abikurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31