Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kauppatieteiden valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Osa-aikainen
Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Lappeenranta - Näytä kaikki  
Valmennuskurssit

Kauppatieteiden valmennuskurssi

kauppatieteiden_valmennuskurssi_Valmennuskeskus

Kauppatieteet

Monet haaveilevat opiskelupaikasta kauppakorkeakoulussa tai yliopiston kauppatieteellisessä tiedekunnassa. Jotta haaveesta tulisi totta, itsensä on laitettava likoon sataprosenttisesti - menestyminen vaatii täydellistä omistautumista ja suunnitelmallista työtä. Valmennuskeskuksen kauppatieteiden valmennuskursseilta on mahdollisuus saada kokonaisvaltaista ohjausta ja tukea pääsykokeessa menestymiseen.

Kauppatieteiden valintakoe

Kauppatietieden valintakoe on muuttunut vuosi vuodelta soveltavampaan suuntaan. Siksi onkin tärkeää, että osaat keskittyä oikeisiin, nimenomaan valintakokeen kannalta tärkeisiin asioihin.

Miksi valmennuskurssille?

Kauppatieteiden valmennuskurssi moninkertaistaa mahdollisuutesi saavuttaa haluamasi opiskelupaikka. Valmennusohjelmat tarjoavat parhaan mahdollisen opetuksen lisäksi laajan sähköisen oppimisympäristön käytön, opiskelua tukevan henkisen valmennuksen sekä oppimisen ohjauksen ja seurannan. Kurssin aikana tehdään harjoituspääsykokeita, joiden avulla omaa edistymistä pääsee testaamaan ja seuraamaan. Lisäksi tutorit ovat mukana valmennuskurssilla apuna, kannustajina ja henkisenä tukena.

Kauppatieteiden valmennuskursseja on tarjolla useita erityyppisiä eri puolilla Suomea. Mikäli et kuitenkaan pääse osallistumaan lähiopetuskursseille, voit tilata myös mm. pelkän kauppatieteiden itseopiskelupaketin.

Kiinnostuitko kauppatieteiden valmennuskurssista?

Lisätietoa Valmennuskeskuksen kauppatieteiden valmennuskursseista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnönValmennuskeskus on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa seuraavaa linkkiä: Ilmoittaudu kurssille.

Kauppatiede KOTI valmennuskurssi

Valmennuskeskus tuo valmennuskurssin kotiisi! Valmennuskeskus järjestää ensimmäisenä Suomessa suorana lähetyksenä kuvattavan valmennuskurssin internetin välityksellä.

  • Onko valmennuskurssille osallistuminen asuinpaikkasi vuoksi mahdotonta?
  • Pystytkö aikatauluttamaan itsenäisen opiskelun etkä siis välttämättä tarvitse ryhmän tukea opiskeluusi tai lähtemistä kurssipaikalle?
  • Tuntuuko, että omien aikataulujen sovittaminen kurssiaikatauluun ei onnistu?
  • Etsitkö edullista tapaa osallistua valmennuskurssille?

Jos vastasit johonkin yllä olevista kysymyksistä kyllä, on uusi Kauppatiede KOTI valmennuskurssi juuri sinua varten valmistautuessasi valintakokeeseen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kauppatieteiden valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – avain unelmiin!

Valmennuskeskus on Suomen suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskurssijärjestäjä - joka vuosi noin 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun pyrkijöille. Valmennuskeskus tarjoaa tiedot valmennuskursseista, valintakokeista, pyrkimisestä sekä eri alojen opiskelusta ja työelämästä....


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31