Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kauppatieteiden valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Osa-aikainen
Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Lappeenranta - Näytä kaikki  
Valmennuskurssit

Kauppatieteiden valmennuskurssi

Kauppatiede

Kauppatieteiden maisteriksi?

”Opettaja konkretisoi teoriaa esimerkkien avulla.”

”Oma kiinnostukseni ainetta kohtaan nousi opetuksen jälkeen.”

Kauppatieteitä voi opiskella Helsingissä, Jyväskylässä, Joensuussa, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Mikkelissä, Turussa, Oulussa, Porissa ja Vaasassa. Kauppatieteen tutkintoja on kolme: kauppatieteiden kandidaatin tutkinto, kauppatieteiden maisterin tutkinto ja kauppatieteiden tohtorin tutkinto. Kandidaatin tutkinnon suorittaminen kestää keskimäärin kolme vuotta, maisterin kaksi vuotta ja tohtorin kolmesta neljään vuoteen.

Kauppatieteiden opiskelijalla on monia suuntautumisvaihtoehtoja. Monipuolisuutensa ansiosta kauppatieteiden opiskelu antaa monia vaihtoehtoja myös työllistymiseen. Opiskelupaikan kauppakorkeakoulusta tai kauppatieteellisestä tiedekunnasta voi saada todistusvalinnalla tai pääsykokeella.

Valmennuskeskuksen suosituimpien valmennuskurssien avulla onnistut pääsykokeessa. Valittavanasi on lähiopetusta sisältäviä kursseja monilla paikkakunnilla, opetusvideot sisältävä Koti-kurssi sekä itseopiskelumateriaalit.

Miksi valmennuskurssille?

Valmennuskeskuksen kurssien avulla moninkertaistat mahdollisuutesi päästä opiskelemaan. Vuosittain Valmennuskeskuksen kurssilaisista noin 50-60 % on saanut opiskelupaikan kauppatieteistä.

Valmennuskeskuksen kursseilta saat laadukasta opetusta, jonka avulla ymmärrät, mitä pääsykokeessa vaaditaan. Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”.

Valmennuskeskuksen kursseilla motivoidut lukemaan ja varmistat valintakokeessa tarvittavan osaamisen tason. Harjoituspääsykokeen avulla voit harjoitella koetilannetta ja ajankäyttöä etukäteen. Lisäksi kurssilta saat helpotusta koestressiin, kun voit aina kysyä opettajalta apua epäselviin asioihin. Myös tuutorit ovat tukenasi koko pyrkimisprosessin ajan.

Kauppatieteiden kurssien sisältö

  1. Pääsykoevalmentautumisen työkalut
  2. Aineopetus
  3. Harjoituspääsykokeet
  4. Videoluennot
  5. Sähköinen oppimisympäristö
  6. Itseopiskelumateriaali
  7. Tutorointi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kauppatieteiden valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa – klikkaa tästä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kauppatieteiden valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31