Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Kemian abikurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Etätoteutus
Osa-aikainen
Verkossa
Valmennuskurssit

Kemian abikurssi

Asiantuntevaa opetusta ja monipuolisia tehtäviä – saavuta tavoitteesi kemian ylioppilaskokeessa!

Valmennuskeskuksen kemian abikurssi rytmittää lukuprosessiasi, kehittää laskurutiiniasi ja auttaa sinua saavuttamaan itsevarmuuden myös ylioppilaskirjoitusten haastavimmissa tehtävissä.

Kemiaa kirjoitettiin ylioppilaskirjoituksissa keväällä 2021 enemmän kuin koskaan aiemmin, ja korkeakoulujen opiskelijavalintauudistuksen myötä myös korottajien määrän oletetaan kasvavan. Mikäli havittelet opiskelupaikkaa todistusvalinnassa, sinun kannattaa panostaa hyviin kemian arvosanoihin.

Valmennuskeskuksen suosittujen kurssien avulla saavutat tavoittelemasi arvosanan kemian ylioppilaskokeesta. Osallistu Online-kurssille mistä päin Suomea tahansa tai opiskele itsenäisesti Kotikurssilla. Jos haluat opiskella tehtäväpainotteisesti, valitse edullinen Abinetti. Valikoimasta löydät omiin tarpeisiisi sopivan abikurssin – olit sitten ensikertalainen tai korottaja!

Valmennuskeskuksen kemian abikurssit ovat saaneet kurssilaisilta kiitosta muun muassa asiantuntevasta opetuksesta ja selvistä esimerkeistä.

Miksi abikurssille?

Kemian abikurssilla saat laadukkaat ja ajantasaiset materiaalit, ammattimaista opetusta ja arvokasta tukea niin opettajilta kuin muilta kurssilaisiltakin. Sähköisessä oppimisympäristössä, Abinetissä, harjoittelet tehtäviin vastaamista samoilla työkaluilla kuin virallisessa Abitti-kokeessa. Halutessasi voit myös seurata omaa edistymistäsi tavoitekäyrältä ja verrata menestymistäsi muiden kurssilaisten tasoon.

Valmennuskeskuksen tavoitteena on auttaa heidän jokaista kurssilaistaan saavuttamaan tavoitteensa – tai jopa ylittämään ne.

Kemian abikurssien sisältö

  1. Opetusvideot
  2. Runsaasti eritasoisia harjoitustehtäviä
  3. Laadukkaat vaiheittaiset mallivastaukset jokaiseen tehtävään
  4. Teoriatiivistelmä
  5. Harjoituskoe

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kemian abikurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kemian abikurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31