Sivuston käyttötapa: Mobiili

Maantieteen valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
Eri vaihtoehtoja
   
Osa-aikainen
Helsinki, Verkko- tai etäopiskelu
Valmennuskurssit

Maantieteen valmennuskurssi

Maantieteen valmennuskurssi

Haaveiletko maantieteen opiskelusta?

"Mukava ja huumorintajuinen opettaja, joka antoi neuvoja, vinkkejä ja tärppejä.”

Maantiedettä voi opiskella Helsingin, Joensuun, Oulun ja Turun yliopistoissa. Suuntautumisvaihtoehtoina ovat yleinen maantiede ja Helsingissä ja Oulussa tarjottava suunnittelumaantiede. Opinnot kestävät 3 tai 5 vuotta riippuen siitä, suorittaako kandidaatin vai maisterin tutkinnon.

Maantieteen opiskelupaikan voi saada todistusvalinnalla tai pääsykokeella. Vuonna 2020 maantieteen opiskelupaikoista 55–57 % jaetaan todistusvalinnalla ja loput pääsykokeen perusteella.

Valmennuskeskuksen suosituimpien valmennuskurssien avulla onnistut pääsykokeessa. Valittavanasi on lähiopetusta sisältävä kurssi Helsingissä sekä etä- ja itseopiskelukurssit.

Miksi valmennuskurssille?

Valmennuskeskuksen maantieteen kursseilla saat selkeän kokonaiskuvan maantieteestä, opit ymmärtämään syy-seuraussuhteita sekä hahmotat, mitkä asiat ovat oleellisia valintakokeen kannalta. Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”.

Valmennuskeskuksen kursseilla motivoidut lukemaan ja varmistat valintakokeessa tarvittavan osaamisen tason. Harjoituspääsykokeiden avulla voit harjoitella koetilannetta ja ajankäyttöä etukäteen. Lisäksi kurssilta saat helpotusta koestressiin, kun voit aina kysyä opettajalta apua epäselviin asioihin.

Maantieteen valmennuskurssien sisällöt

Helsingin lähiopetuskurssi:

  1. Ennakkoharjoittelu
  2. Pääsykoevalmentautumisen työkalut
  3. Lähiopetus
  4. Harjoituspääsykoe

Etä- ja itseopiskelukurssit:

  1. Teoriakooste
  2. Harjoitustehtävät mallivastauksineen
  3. Vanhat valintakokeet kuudelta vuodelta

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maantieteen valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa – klikkaa tästä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maantieteen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31