Sivuston käyttötapa: Mobiili

Psykologian valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
Useita vaihtoehtoja
   
Osa-aikainen
Helsinki, Tampere, Turku, Verkko- tai etäopiskelu
Valmennuskurssit

Psykologian valmennuskurssi

Psykologian valmennuskurssi

Haaveiletko psykologian opinnoista?

”Sain pääsykokeen tilasto-osuudesta kaikista yhteishaun hakijoista parhaimmat pisteet. Siihen en olisi ikinä pystynyt ilman kurssin opettajan rautaista ammattitaitoa sekä lukuisia tehtäviä."

Psykologiaa voi opiskella Helsingin, Itä-Suomen, Jyväskylän, Tampereen ja Turun yliopistoissa sekä Åbo Akademissa. Useimmissa yliopistoissa psykologian laitos on joko filosofisen tai yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan alaisuudessa. Poikkeuksena on Helsinki, jossa psykologiaa opiskellaan lääketieteellisessä tiedekunnassa.

Psykologian opiskelupaikkojen suosio on viime aikoina ollut kasvussa. Opiskelupaikan voi saada todistusvalinnalla tai pääsykokeella.

Valmennuskeskuksen avulla onnistut pääsykokeessa. Lähiopetuskursseja järjestetään Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Näiden lisäksi valittavanasi on opetusvideot sisältävät Koti-kurssit sekä itseopiskelumateriaalit.

Miksi valmennuskurssille?

Valmennuskeskuksen kurssien avulla moninkertaistat mahdollisuutesi päästä opiskelemaan. Esimerkiksi syksyllä 2018 aloittaneista, Helsingin yliopiston uusista opiskelijoista jopa 62 % oli käynyt Valmennuskeskuksen kurssin samana keväänä.

Valmennuskeskuksen kursseilta saat laadukasta opetusta, jonka avulla ymmärrät, mitä pääsykokeessa vaaditaan. Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”.

Valmennuskeskuksen kursseilla motivoidut lukemaan ja varmistat valintakokeessa tarvittavan osaamisen tason. Harjoituspääsykokeen avulla voit harjoitella koetilannetta ja ajankäyttöä etukäteen. Lisäksi kurssilta saat helpotusta koestressiin, kun voit aina kysyä opettajalta apua epäselviin asioihin. Myös tuutorit ovat tukenasi koko pyrkimisprosessin ajan.

Psykologian kurssien sisältö

  1. Opetus: tilastollisten menetelmien perusteet ja valintakoeaineisto
  2. Harjoituspääsykokeet
  3. Opetusvideot
  4. Tutorointi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Psykologian valmennuskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa – klikkaa tästä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Psykologian valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31