Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Tulevaisuuden liiketoiminnan johtaminen | YAMK

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Yhteenveto
2 vuotta
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Mikkeli
Ylemmät AMK-tutkinnot

Tulevaisuuden liiketoiminnan johtaminen | YAMK

Tulevaisuuden liiketoiminnan johtaminen, YAMK

Tulevaisuuden liiketoiminnan johtaminen (YAMK)

Liiketoiminnan johtamisen YAMK-koulutuksessa opit kuinka pk-yrityksen liiketoimintaa uudistetaan jatkuvasti. Luot uusia urapolkuja liike-elämässä tai saat nostetta omaan yritystoimintaasi.

Koulutuksen pääteema on liiketoimintaosaaminen muuttuvassa toimintaympäristössä. Opiskelu yhdistää liike-elämän eri alojen asiantuntijoita ja avaa sinulle uusia näkökulmia työelämään. Koulutus on suunnattu pienissä ja keskisuurissa yrityksissä työskenteleville asiantuntijoille, jotka haluavat kehittyä ja edetä urallaan. 

Liiketoiminnan opinnoissasi:

 • syvennät liiketoimintaosaamistasi
 • kehität tiedonhankinnan, analysoinnin ja päätöksenteon taitojasi
 • suunnittelet ja toteutat kehittämishankkeita.

Tulevaisuuden liiketoiminnan johtamisen opinnot

Koulutuksen laajuus on 90 opintopistettä.

Ydinosaaminen, 30 op:

 • Liiketoiminnan kilpailukenttä
 • Multichannel strategies
 • Yrityksen talouden johtaminen
 • Rahoituksen johtaminen
 • Työyhteisötaitojen johtaminen

Ydinosaamisen opinnot koskevat kaikkia tutkinnon opiskelijoita.

Täydentävän osaamisen opinnot (30 op) voit valita kaikille YAMK-opiskelijoille yhteisestä,  monialaisesta Master School -tarjonnasta. Voit siten rakentaa urapolkuasi HOPSisi mukaisesti ammatillista kasvuasi parhaiten palvelevien opintojaksojen avulla. Tutkimus- ja kehittämisopintoja on suoritettava kuitenkin 10 op. Täydentävissä opinnoissa tarjolla on sekä suomen- että englanninkielisiä verkko- ja lähiopetuksena toteutettavia opintoja. Täydentäviä opintoja voit suorittaa myös muiden korkeakoulujen ylempien korkeakoulututkintojen tasoisista opinnoista (YAMK tai maisteriohjelmat).

Tärkeä osa opintoja on opinnäytetyö (30 op). Se käynnistetään opintojen alkuvaiheessa. Opinnäytetyö liittyy oman työsi tai työyhteisösi kehittämiseen ja uralla kehittymiseen. Tunnistat alasi kehittämistarpeita, suunnittelet ja toteutat muutosta edistävän tutkimus- tai kehittämisprosessin. Voit tehdä opinnäytetyön myös Xamkin tutkimus- ja kehittämistoiminnan (TKI) hankkeissa.

Monimuotokoulutuksen toteutus

Koulutus järjestetään monimuoto-opintoina, eli voit opiskella työn ohella. Työpaikka ei kuitenkaan ole edellytys. Opinnot sisältävät lähiopetusta, verkko-opetusta, itsenäistä ja ryhmätyöskentelyä. Verkossa voit suorittaa jopa yli 80 % opintojaksoista. Lähipäivien määrä ja ajankohdat riippuvat henkilökohtaisesta opetussuunnitelmastasi. 

Liiketoiminnan johtamisen osaaja työelämässä

Opintojen jälkeen voit luoda uusia urapolkuja liike-elämässä tai saada nostetta omaan yritystoimintaasi. Tutkinnon suoritettuasi voit edetä ja työskennellä esimerkiksi:

 • liiketoiminnan johto- ja asiantuntijatehtävissä
 • kehittämisprojektien johtajana
 • esimiehenä 
 • yrittäjänä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tulevaisuuden liiketoiminnan johtaminen | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK)   

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tulevaisuuden liiketoiminnan johtaminen | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Onko aika hankkia ammatti – ensimmäinen tai uusi? Ehkä tiedät täsmälleen, mitä haluat opiskella, ehkä tulevaisuutesi on vielä avoin. Xamkissa valinnanvaraa on niin koulutuksissa kuin opiskelutavoissakin: voit opiskella päivällä, illalla, viikonloppuina, kampuksella, etänä ja verkossa. Opiskelijavaihto jossakin Xamkin sadoista yhteistyökorkeakouluista...


Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

 Näytä puhelinnumero
www.xamk.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31