Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kansainvälinen liiketoiminta

Näetkö itsesi kansainvälisen liiketoiminnan huipulla?

Kainsainvälinen liiketoiminta on bisneshaiden pelikenttä. Motivaatio menestyä ja kiinnostus kv-markkinoihin on tärkeää. Alan opinnoissa keskitytään muun muassa johtamiseen, markkinointiin ja henkilöstöhallintoon. Tutustu koulutuksiin ja tähtää huipulle!

Näyttää 1-24 koulutusta 24 tuloksesta
Näyttää 1-24 koulutusta 24 tuloksesta
 
Vertaile koulutuksia compare

Kouluttaudu kansainväliselle uralle

Yritykset toimivat yhä enemmän kansanvälisissä olosuhteissa, jossa menestykseen tarvitaan työntekijöitä, jotka hallitsevat kansainväliset liikesuhteet. Bisnesmaailma tänä päivänä on hyvin kilpailukeskeistä, minkä takia alalla täytyy olla sekä määrätietoinen että yrityksen strategiat omaava.

Kansainvälisen liiketoiminnan opinnoissa käsitellään muun muassa yritysten strategioita ja operaatioita kansainvälisessä toimintaympäristössä ja valintoja päätettäessä esimerkiksi markkina-alueista, viennistä, ulkomaisista investoinneista ja muista operaatiomuodoista. Kansainvälisen liiketoiminnan opiskelu antaa hyvät valmiudet niin kotimaassa kuin ulkomailla työskentelyyn.

Kansainvälisen liiketoiminnan opiskelu

Kansainvälistä liiketoimintaa voi opiskella sekä yliopistoissa että useammassa ammattikorkeakoulussa. Suomessa alaa on mahdollista opiskella sekä suomeksi että englanniksi. Usein nuoret haluavatkin kouluttautua alalle englannin kielellä, mikä antaa erinomaiset valmiudet työelämään kansainvälisen liiketoiminnan parissa. Usein jonkin toisen kauppatieteen tai liiketalouden osa-alueen yhdistäminen kansainvälisen liiketoiminnan opiskeluun kannattaa, minkä lisäksi kielten opiskelu kansainvälisestä urasta kiinnostuneelle on ensisijaisen tärkeää.

Kansainvälisen liiketoiminnan opiskelu tarjoaa kattavan läpileikkauksen yritysten kansainvälisestä liiketoiminnasta sekä tietoa niistä tekijöistä, jotka vaikuttavat yrityksen menestymiseen globaalissa toimintaympäristössä. Kansainvälinen liiketoiminta käsitteenä on laaja ja mielenkiintoinen tarjoten hyödyllistä tietoa ja näkökulmia myös kotimaan markkinoilla pysytteleville.

Työelämä

Kansainvälisen liiketoiminnan opinnoissa suuntaudutaan laajasti ulkomaankauppaan eli viennin, tuonnin, myynnin, markkinoinnin ja tullin tehtäviin. Tehtävänimikkeitä ovat esimerkiksi:

  • vientiassistentti/-päällikkö
  • markkinointiassistentti/-päällikkö
  • myyntiassistentti/-päällikkö
  • vientihuolitsija
  • assistentti
  • tullivirkailija
  • Business Controller Assistant
  • Account Manager

Palaa sivun alkuun

Lähteet: Turun yliopisto, Ammattinetti.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31