Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Ylemmät AMK-tutkinnot

Syvennä ja laajenna osaamistasi YAMK-tutkinnolla!

Ylemmät AMK-tutkinnot on tarkoitettu sinulle, jolla on jo AMK- tai muu soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään kahden tai kolmen vuoden työkokemus tutkinnon suorittamisen jälkeen. Tutustu YAMK-tutkintoihin ja löydä omasi!

Näyttää 1-50 koulutusta 216 tuloksesta
Näyttää 1-50 koulutusta 216 tuloksesta
Vertaile koulutuksia compare

YAMK-koulutukset

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto sopii henkilöille, joilla on jo AMK- tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi tutkintoon osallistumiseen vaaditaan vähintään kahden tai kolmen vuoden työkokemus tutkinnon suorittamisen jälkeen. Ylemmällä ammattikorkeakoulututkinnolla voit syventää ja laajentaa osaamistasi ja saat myös kelpoisuuden hakeutua tehtäviin, joiden vaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto.

YAMK-koulutukseen hakeminen

YAMK-tutkintoon haetaan opiskelemaan korkeakoulujen yhteishaussa, joka on kaksi kertaa vuodessa: keväällä ja syksyllä. 

YAMK-koulutuksen sisältö

Opintojen laajuus on 60 tai 90 opintopistettä, ja tutkinnon voit suorittaa 1,5–3 vuodessa töiden ohella. Koulutus on monimuoto-opiskelua, joka koostuu lähiopintojaksoista, verkko-opinnoista ja itsenäisestä työskentelystä.

YAMK-tutkinnot ovat aikuisille suunnattuja tutkintokoulutuksia. Niissä opiskelu on mahdollista töiden ohessa, sillä opinnot sisältävät vain 2-4 lähipäivää kuukaudessa. 

Keskeinen osa tutkintoa on opinnäytetyönä tehtävä työelämän kehittämistehtävä, jonka aiheen voit valita oman työsi kehittämistarpeiden mukaan.

Ylempi amk-tutkinto koostuu:

  • koulutusalakohtaisista syventävistä opinnoista
  • vapaasti valittavista opinnoista sekä
  • opinnäytetyöstä.

Palaa sivun alkuun

Lähteet: Laurea, Opintopolku.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31