Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lääketieteen valmentavat opinnot

Alkio-opisto
Yhteenveto
5 kuukautta
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Jyväskylä
Kansanopistot

Lääketieteen valmentavat opinnot

lääketieteen valmentavat opinnot

Lääketieteen valmentavat opinnot

Puolivuotisella lääketieteen valmentavalla linjalla valmentaudutaan tiiviisti ja ahkeroiden lääketieteen valintakokeisiin. Opinnoissa opiskellaan pääsääntöisesti biologiaa, kemiaa ja fysiikkaa.

Opintoja suositellaan erityisesti niille, joilla on jo valmiiksi vahva pohja kemiassa ja fysiikassa. Lääketieteen opintoja on mahdollista opiskella kattavammin Alkio-opiston lääketieteeseen suuntaavissa opinnoissa.

Lääketieteen valmentavien opintojen sisältö

Lääketieteen valmentavat opinnot keskittyvät lukiossa opittujen asioiden kertaamiseen. Harjoitusten avulla pyritään käymään läpi koko lukion oppimäärä, jonka jälkeen aletaan treenata soveltavampia lääkistyyppisiä tehtäviä kussakin oppiaineessa. Opinnoissa on mahdollista keskittyä niihin asioihin, jotka oppilas on aikaisemmin kokenut vaikeaksi.

Lääketieteen valmentavissa opinnoissa keskitytään pääsääntöisesti biologiaan, kemiaan ja fysiikkaan:

  • Biologiassa painotetaan solubiologiaa, anatomiaa ja fysiologiaa
  • Kemian opinnoissa korostuvat lääkäreille tärkeät orgaaninen kemia ja laskut
  • Fysiikassa painopisteenä ovat lukiofysiikan vaikeimmiksi koetut aiheet kuten biomekaniikan, ympyräliikkeen, sähköopin ja modernin fysiikan aihealueet.

Yliopisto-opintoihin pääsee käsiksi jo etukäteen, sillä Alkio-opisto tarjoaa myös avoimen yliopiston kursseja. Voit opiskella etukäteen esimerkiksi vapaaehtoisia yliopiston biologian ja kemian opintoja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lääketieteen valmentavat opinnot, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Lääketieteen valmentavien opintojen opiskelijat valitaan hakemusten perusteella, pääsykokeita ei ole. Linjalle voit hakea Alkio-opiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelusta peritään opintomaksu. Kysy lisätietoa opintomaksuista Alkio-opistosta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lääketieteen valmentavat opinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Alkio-opisto on Suomen laajimmin avoimia yliopisto- ja ammattikorkeakouluopintoja tarjoava kansanopisto. Ovet ovat avoinna kaikille ilman pääsykokeita. Alkio-opisto sijaitsee Jyväskylän Korpilahdella ja oppilaitoksen tiloissa toimii myös Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän kampus. Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän alueyksikön opiskelijat valmistuvat kulttuurituottajiksi tai yhteisöpedagogeiksi. Alkio-opisto on...


Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alkio-opisto

Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

 Näytä puhelinnumero
www.alkio.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31