Sivuston käyttötapa: Mobiili

Mietitkö mihin hakisit? Tule Haavi-koulutusmessuille! 📚✨

Oikeustieteen linja

Alkio-opisto
Yhteenveto
1 vuosi
Opintotukikelpoinen
Elokuussa
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Kansanopistot
Oikeustieteen linja / Alkio-opisto

Oikeustieteen linja

Haluatko opiskella

  • monipuolisesti oikeustieteitä, kuten hallinto-, valtiosääntö-, kansainvälinen, työ-, perhe- ja jäämistöoikeus tai rikos- ja prosessioikeus?
  • tai valmistautua tehokkaasti pääsykokeisiin?

Alkio-opisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella laajasti oikeustieteen opintoja, jotka auttavat sinua pääsemään opiskelemaan haluamaasi alaa. Alkio-opistossa suorittamasi avoimen yliopiston opintokokonaisuudet voit myöhemmin sisällyttää osaksi korkeakouluopintojasi. Lukuvuoden aikana kehität opiskelutekniikkaasi ja ehdit myös kerrata kieliä ja suorittaa juridisen kirjoittamisen ja tiedonhankinnan perusteet. Kevätlukukaudella valmistaudut oikeustieteellisiin valintakokeisiin.

Alkio-opiston etuina on koko lukuvuoden jatkuva henkilökohtainen opintojen ohjaus, asiantuntevat opettajat ja tiivis opiskelijayhteisö. Vuoden aikana tutustut etenkin oman linjasi opiskelijoihin ja oman ryhmantama tuki ja ryhmähenki ovatkin opintojen etenemisen kannalta tärkeällä sijalla.

Opiskelu Alkio-opistossa

Oikeustieteen opintoja voit valita Turun yliopiston ja Itä-Suomen yliopiston opintovaatimusten mukaisista opintojaksoista. Oikeustieteen lisäksi tarjolla on opintoja valtio-opista ja taloustieteestä. Alkio-opiston laajalta opintotarjottimelta voit valita viestintä- ja kieliopintoja sekä monia muita yleissivistäviä aineita. Linjanjohtajasi ja ryhmän ohjaajasi kanssa laadit oman opintosuunnitelmasi. Avoimen korkeakoulun opinnot ovat tutkinnon osia, jotka voit myöhemmin liittää tutkintoosi.

Opiskelu Oikeustieteen linjalla on monimuotoista, mikä lisää opiskelutaitoja ja kehittää akateemisia valmiuksiasi. Opintoihin sisältyy lähiopetuksen lisäksi verkko-opiskelua, oppimistehtäviä, kirjoittamista, tenttejä, ryhmätöitä, lukupiirejä, tuutorointia, harjoituksia ja itsenäistä opiskelua.

Lisäksi keväällä tehdään eri osa-alueisiin perustuvia harjoituskokeita, joiden tekeminen auttaa sinua hahmottamaan omat vahvuutensa sekä ne osa-alueet, joissa tarvitaan enemmän kertausta. Kevään ohjelmaan kuuluu myös monipuolista valmentautumista valintakokeisiin.

Opintolinjalla on linjanjohtaja, joka opettaa Johdatus oikeustieteeseen -opintojaksolla ja opiston omilla kursseilla sekä ohjaa oikeustieteen opintojen sisältöjä.

Opiskelu linjalla on kokopäivätoimista, joten sinulla on oikeus opintotukeen.

Väyläopinnot

Alkio-opistossa voit aloittaa oikeustieteiden väyläopinnot Turun yliopistoon. Avoimen väylän kautta voi hakea, kun on suorittanut vähintään 60 op hyvin tiedoin. Hakijoita on enemmän kuin kiintiöpaikkoja, joten käytännössä opintoja pitää olla suoritettuna 80–100 op. Oikeustieteen opintoja voi jatkaa Alkio-vuoden jälkeen Turun avoimessa yliopistossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Oikeustieteen linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Linjalle voit hakea Alkio-opiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelusta peritään opintomaksu. Kysy lisätietoa opintomaksuista Alkio-opistosta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Oikeustieteen linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Alkio-opisto on Suomen laajimmin avoimia yliopisto- ja ammattikorkeakouluopintoja tarjoava kansanopisto. Ovet ovat avoinna kaikille ilman pääsykokeita. Alkio-opisto sijaitsee Jyväskylän Korpilahdella. Oppilaitoksen tiloissa toimii myös Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän kampus. Alkio-opiston yhteistyöyliopistoja ovat Helsingin, Itä-Suomen, Jyväskylän ja Turun yliopistot. Ammattikorkeakouluista yhteistyötä tehdään...


Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alkio-opisto

Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

 Näytä puhelinnumero
www.alkio.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31