Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opetusala

Alkio-opisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
Elokuussa tai tammikuussa
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Kansanopistot
Kaksi ihmistä katsoo läppäriä nauraen

Opetusala

Haaveiletko luokanopettajan, erityisopettajan, varhaiskasvatuksen opettajan, ammatillisen opettajan tai kouluttajan ammatista? Opettajan työ on arvostettua ja yhteiskunnallisesti merkityksellistä. Työssä olet roolimalli lapsille ja nuorille ja ohjaat heitä kohti aikuisuutta. Toimit jatkuvassa vuorovaikutuksessa erilaisten ihmisten parhaaksi. 

Jos edellä kuvattu kuulostaa sinun jutultasi, tule hakemaan Alkio-opistolta tukea ja kannustusta urahaaveidesi täyttymiseen. Toisaalta voit tulla tunnustelemaan, voisiko opetusala olla sinun juttusi. Yliopistoon voi olla haastavaa päästä, ja me Alkio-opistolla haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Alkio-opiston lukuvuoden kestävällä Opetusala-opintolinjalla pääset opiskelemaan laajasti kasvatustieteiden eri osa-alueita, kuten oppimista, ohjaamista, kasvatusta yhteiskunnan muutoksessa, sekä osaamista ja asiantuntijuutta. Opit vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tieteellistä ajattelua. Vuoden aikana saat valmiudet hakea opetus- ja kasvatusalalle joko avoimen väylän kautta, valintakokeella tai yo-todistuksellasi.

Opiskelu Alkio-opistossa

Opiskelu linjalla on kokoaikaista, joten sinulla on oikeus opintotukeen. Koska Alkio-opisto luetaan toisen asteen oppilaitokseksi, opintovuosi ei vie myöskään tukikuukausia korkeakouluopinnoista, mutta suoritetut opinnot nopeuttavat valmistumista.

Opiskelupaikka Alkiolla ei muuta asemaasi korkeakouluhaun ensikertalaiskiintiössä. Voit siis turvallisesti kokeilla löytyykö oma alasi opetuksen parista – elämäsi paras välivuosi odottaa sinua.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Opetusala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Linjalle voit hakea Alkio-opiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelusta peritään opintomaksu. Kysy lisätietoa opintomaksuista Alkio-opistosta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Opetusala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Onko tavoitteenasi korkeakoulupaikka unelmiesi alalla, oman alan löytäminen tai opiskelutaitojen vahvistaminen? Alkio-opistossa saat erinomaiset eväät tulevaisuuteen. Uskomme siihen, että parhaat tulokset ja kokemukset luodaan yhdessä: oppien, eläen, nauraen, kokien ja toisiamme tukien. Alkio-opisto on avoimia yliopisto- ja amk-opintoja, luovien alojen...


Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alkio-opisto

Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

 Näytä puhelinnumero
www.alkio.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 1 arviointiin

Emilia
Toista vuotta Alkiolla olevana, on tämä ollut hyodyllinen paikka tulevaisuutta ajatellen! Saan suoritettua paljon opintoja eteenpäin sekä uusien ystävien määrä on valtava. Suosittelen Alkio-opistoa koulutuksen monipuolisuuden ja runsaan muun aktiviteetinkin puolesta! :)
Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31