Sivuston käyttötapa: Mobiili

Psykologian linja

Alkio-opisto
Yhteenveto
1-2 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Jyväskylä
Kansanopistot

Psykologian linja

Psykologian linja

Psykologian linja

Psykologian linja Alkio-opistossa antaa hyvän pohjan valmistautuessa alan jatko-opintoihin. Linjalla suoritettuja kursseja on mahdollista hyväksilukea tulevissa yliopisto-opinnoissa. Kun opintokokonaisuusopinnot on saatu valmiiksi jo huhtikuussa, on vielä aikaa keskittyä valintakoemateriaaleihin. Kevätlukukaudella suoritettavat opinnot auttavat valmistautumaan korkeakoulujen valintakokeisiin.

Psykologian linjan sisältö ja opiskeluympäristö

Psykologian linjan opiskelu on yhdistelmä yliopisto- ja yleissivistäviä opintoja. Psykologiset aineet muodostavat opiskelun keskeisen sisällön, mutta opiskelijalla on mahdollisuus valita omien tavoitteidensa mukaisesti myös muita Alkio-opiston opintotarjonnasta löytyviä kursseja.

Psykologian linjalla opiskellaan käyttäen erilaisia opiskelumenetelmiä: itsenäistä työskentelyä ja pari- sekä ryhmätyöskentelyä. Lisäksi monia oppiaineita on mahdollista suorittaa verkko-opiskeluna. Opiskelua tuetaan muun muassa asuntopalveluilla, säännöllisellä ruokailulla sekä erilaisilla opiskelijatapahtumilla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Psykologian linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Psykologian linjan opiskelijat valitaan hakemusten perusteella, pääsykokeita ei ole. Linjalle voit hakea Alkio-opiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelusta peritään opintomaksu. Kysy lisätietoa opintomaksuista Alkio-opistosta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Psykologian linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Alkio-opisto on Suomen laajimmin avoimia yliopisto- ja ammattikorkeakouluopintoja tarjoava kansanopisto. Ovet ovat avoinna kaikille ilman pääsykokeita. Alkio-opisto sijaitsee Jyväskylän Korpilahdella ja oppilaitoksen tiloissa toimii myös Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän kampus. Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän alueyksikön opiskelijat valmistuvat kulttuurituottajiksi tai yhteisöpedagogeiksi. Alkio-opisto on...


Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alkio-opisto

Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

 Näytä puhelinnumero
www.alkio.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31