Sivuston käyttötapa: Mobiili

Restonomi (AMK) | ruokatuotannon johtaminen | päivätoteutus

Haaga-Helia
Yhteenveto
3,5 vuotta
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Helsinki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Video

Haaga-Helia, Kira Weckmanin tarina

Restonomi (AMK) | ruokatuotannon johtaminen | päivätoteutus

Restonomi on vieraanvaraisuuden vastuullinen visionääri ja sydämellistämisen osaaja.

Haaga-Helian restonomikampuksen ruokatuotannon johtamisen koulutuksen tarkoituksena on yhdistää ruokatuotannon suunnittelun ja johtamisen teoreettinen tieto tarvittaviin ammatillisiin kädentaitoihin. Tiivis yhteistyö elinkeinoelämän kanssa konkretisoituu projektitöinä, työharjoitteluina ja yritysvierailuina sekä opinnäytetyössä.

Vuonna 2022 uudistuva restonomikoulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden muotoilla restonomin oppimispolkuasi eri osaamiskokonaisuuksien ympärille oman kiinnostuksesi mukaan sekä yhdistää opintoihisi osaamista myös Porvoon kampuksen restonomikoulutuksesta sekä muista Haaga-Helian tutkinnoista. Koulutuksen keskeisen sisällön muodostavat suuntautuminen sekä asiantuntijaopinnot, joissa opiskelija keskittyy tärkeimpien osaamisten saavuttamiseen ja luo oman ammatillisen profiilinsa.

Koulutuksen tavoite

  • Opiskelija muodostaa itselleen selkeän käsityksen ruokatuotannon johtamisessa ja ammattikeittiössä vaadittavasta asiakaskeskeisestä, laadukkaasta ja tuloksellisesta toiminnasta.
  • Opiskelija osaa soveltaa oppimaansa alan yritysten ja muiden yhteisöjen kehittämiseksi.
  • Opiskelija kasvaa opintojensa aikana laaja-alaiseen ammatilliseen ajatteluun ja loogiseen työskentelyyn kykeneväksi osaajaksi.

Koulutuksen sisältö

  • Monipuolinen tutustuminen ruokapalvelualan liiketoimintaympäristöön sekä ruokakulttuuriin
  • Alan ammatillinen perustaidokkuus, jossa painottuu asiakaslähtöinen palveluliiketoiminta
  • Työharjoittelu
  • Suuntautuminen keittiömestarin opintoihin (30 op)
  • Mahdollisuus suorittaa 15 opintopisteen laajuisia osaamiskokonaisuuksia sekä asiantuntijaosaamisia myös muista kuin oman tutkintosi tarjonnasta

Koulutuksen toteutus

Sekä päivä- että monimuotototeutuksessa yksilö- ja ryhmätyöskentelyä voi ajoittua lähiopetuspäivien lisäksi esimerkiksi iltoihin ja viikonloppuihin. Opetus kuitenkin painottuu pääösin arkisin klo 8-17. Työelämälähtöiset toimeksiantotehtävät kuuluvat osaksi opintoja. Opintoja toteutetaan jonkin verran myös englanniksi. Päivätoteutuksessa päätoiminen opiskelu järjestetään opintojaksoissa, jotka voivat sisältää lähiopetuksen lisäksi muun muassa itsenäistä opiskelua, etäopintoja, työssä oppimista, projekteja ja verkko-oppimista.

Valmistuneiden työnimikkeitä

  • Vuoromestari
  • Keittiöpäällikkö
  • Yrittäjä
  • Tuotepäällikkö
  • Tuotekehittäjä
  • Keittiömestari

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Restonomi (AMK) | ruokatuotannon johtaminen | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Restonomi AMK

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Restonomi (AMK) | ruokatuotannon johtaminen | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin

keittiömesu
tulin haagaan kokkitaustalla ja olen saanut paljon lisää oppia keittiömestarin työstä. Olemme päässeet harjoittelemaan huippukokkien kanssa ja tekemään paljon erilaisia keikkoja. Asiat ovat mielestäni tosi hyödyllisiä ja opettajat on innostuneita. Heiltä voi kysyä apua kaikessa. Campuksella on mukava ilmapiiri.
Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31