Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

HELBUS Helsinki School of Business

HELBUS Helsinki School of Business

HELBUS on yksityinen kauppakorkeakoulu, jossa voit suorittaa englantilaisen yliopiston, University of Northamptonin (UoN), kauppatieteiden kandidaatin tai kauppatieteiden maisterin (MBA) tutkinnon kokonaan Suomessa. HELBUSin ohjelmat opiskellaan englanniksi kansainvälisten opettajien johdolla intensiivisessä tahdissa.

University of Northampton on englantilainen yliopisto, jolla on oikeus myöntää tutkintoja aina tohtorintutkintoon asti. University of Northampton on valittu kolmatta vuotta peräkkäin The Times Higher Education (THE) palkintoehdokkaaksi ‘Business School of the Year’ -kategoriassa.

Hakeminen on helppoa

HELBUSin ohjelmiin haetaan sähköisen hakulomakkeen kautta, ja haku on käynnissä ympäri vuoden, joten voit hakea heti, kun tiedät milloin haluat aloittaa. Syksyn aloituksiin hakeminen jatkuu heinäkuun loppuun asti ja kandiohjelmaan voit hakea vielä viikkoa ennen aloitusta. Tarkista kuitenkin ajankohtaiset hakupäivämäärät eri aloituksiin sekä hakuohjeet HELBUSin nettisivuilta. HELBUSin opiskelijavalinnoissa painotetaan opiskelijan motivaatiota, sillä opinnot ovat haastavat ja intensiiviset, ja itse opinnoissa opiskelija pääsee näyttämään kykynsä.

Lukukausimaksu on elämäsi paras investointi

HELBUSin toiminta rahoitetaan lukukausimaksuilla. Kandidaatintutkinnon lukukausi maksaa 4 705 euroa. Koko kandidaatin tutkinnossa on yhteensä kuusi lukukautta kahden kalenterivuoden aikana, jolloin koko tutkinnon hinnaksi tulee yhteensä 28 230 euroa. Etäohjelman yhteishinta on 29 030 euroa. MBA-tutkinto maksaa kokonaisuudessaan 11 600 euroa.

Lukukausimaksut tulevat todennäköisesti olemaan elämäsi paras investointi. Suomessa tehtyjen tutkimusten mukaan käymällä korkeakoulun henkilö tienaa 316 000–500 000 euroa enemmän nettopalkkaa kuin silloin, jos hän ei käy korkeakoulua. Lisäksi työurasi alku aikaistuu niin paljon, että ehdit todennäköisesti tienata lukukausimaksut takaisin jo ennen kuin edes valmistuisit pääsykokeiden kautta.

HELBUSin opiskelijat ovat erittäin tyytyväisiä

Opiskelijoiden kokemus on tärkein asia HELBUSin toiminnan ytimessä ja henkilökuntamme on helposti lähestyttävää ja pyrimme tukemaan opiskelijoita yksilöllisesti lähtien hakuprosessista valmistumiseen ja vielä senkin jälkeen.

"Opiskelin hiukan kansainvälistä kauppatiedettä lukiossa ja kun kuulin HELBUSista, tiesin että haluan sinne jatkamaan opintojani. Uskon, että englannin kielen käyttäminen opiskellessa ulkomaisten professoreiden johdolla on todella hyödyllistä tulevaisuuteni kannalta. Olen aina ajatellut suorittavani osan opinnoista ulkomailla, ja kielitaidosta on varmasti hyötyä myös työelämässä. Täytyy myös sanoa, että meillä on loistava ilmapiiri ja HELBUSissa opiskelu on ollut todella palkitseva kokemus, enkä malta odottaa mitä jatko tuo tullessaan! "Demi Palanki, kandiopiskelija

"Hain HELBUSiin, koska olin muuttamassa Suomeen ja halusin jatkaa opintoja kansainvälisessä korkeakoulussa. Arvostan tukea, jota olen saanut hakemisesta asti! Ulkomaisena opiskelijana nautin koulun kansainvälisyydestä ja professoreista, jotka osaavat kertoa mahdollisuuksista ympäri maailmaa. Jokaisella professorilla on oma tyylinsä opettaa ja on hienoa kuulla heidän ideoitaan ja kokemuksiaan. Pieni luokkakoko on auttanut hyvän luokkahengen syntymisessä ja olemme saaneet myös tutustua professoreihin luokan ulkopuolella. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus rakentaa kansainvälistä verkostoa. HELBUSin jälkeen aion hankkia maisterin tutkinnon ja soveltaa taitojani myöhemmin yrittäjänä."Hunter Deligeersang, kandiopiskelija

“Tässä vaiheessa uraa totesin haluavani lisää uraa tukevaa ja omaa osaamista kehittävää koulutusta. Omaan tilanteeseen sopivin vaihtoehto tuntui olevan akateeminen tutkinto, sillä juuri akateemisen osaamisen lisääminen oli tarpeen työssäni. HELBUSissa vakuutti joustavuus ja asiakaslähtöisyys sekä yhteistyö laadukkaasta opetuksesta tunnetun University of Northamptonin kanssa. Olen ollut todella tyytyväinen ohjelmaan, on ollut mahtavaa päästä taas opiskelemaan ja kehittämään akateemista puolta omassa osaamisessa. Kurssien sisällöt sekä professorien laatu on ilahduttanut. Professorien monipuolisuus, kansainvälisyys sekä yrittäjätaustat antavat opintoihin paljon lisäarvoa.”– Juuso Boman, maisteriopiskelija

Haluatko lisätietoa HELBUSin koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa HELBUS Helsinki School of Business -korkeakoulun koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää HELBUSille yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi. Kysy rohkeasti lisää!

Olet myös tervetullut tutustumaan HELBUSiin ystäviesi tai vanhempiesi kanssa (Strömberginkatu 3). Ehdota sinulle sopivaa tapaamisaikaa!

Näytä kaikki oppilaitoksen koulutukset

Koulutukset - HELBUS Helsinki School of Business

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta HELBUS Helsinki School of Business? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

HELBUS Helsinki School of Business yhteystiedot

HELBUS Helsinki School of Business

Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.helbus.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31