Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kauppatieteiden opintolinja

HEO Kansanopisto
Yhteenveto
1 lukuvuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Helsinki
Kansanopistot

Kauppatieteiden opintolinja

kauppatieteiden opintolinja

Kauppatieteiden opintolinja

Kauppatieteiden opintolinja tarjoaa loistavat valmiudet kauppatieteen tai taloustieteen opintoihin yliopistossa. Kauppatieteiden opinnot sopivat erityisesti kaupallisen alan korkeakouluopintoihin tähtääville. Lukuvuoden aikana suoritetut yliopisto-opinnot voi myöhemmin hyväksilukea osaksi yliopistotutkintoa.

HEOn kauppatieteiden opinnoissa saat perustiedot ja -taidot yritys- sekä liiketoiminnan käytännöstä ja teoriasta. Lukuvuoden aikana suoritetaan avoimen yliopiston opintoja 33 opintopistettä. 

Kauppatieteen opinnot

Kauppatieteen opinnot sisältävät johtamista, markkinointia, laskentatoimea, taloustiedettä ja matematiikkaa sekä tehokkaan valmentautumisen kevään valintakokeisiin. Opintovuoden aikana opiskelijat suorittavat Itä-Suomen avoimen yliopiston Kauppatieteen perusopinnot (25 op) ja Taloustieteen peruskurssin (8 op).

 Lukuvuoden kurssisisältö:

 • Markkinointi
 • Matematiikka
 • Johtaminen
 • Taloustiede
 • Laskentatoimi
 • Yrittäjyys
 • Työharjoittelu
 • Avoimen yliopiston opinnot ja valmistautuminen yliopisto-opintoihin
 • Tehokas valmennus valintakokeisiin

Mahdollisuus korottaa ylioppilaskirjoitusten arvosanoja

Lukuvuoden aikana huomioidaan ja tarjotaan opetusta niille, jotka menevät korottamaan ylioppilaskirjoitusten arvosanoja ja joilla on tavoitteena hakea jatko-opintoihin ylioppilaskirjoitusten arvosanojen perusteella.

Viime vuosina noin 75 % HEOn Kauppatieteiden opiskelijoista on saanut paikan kauppakorkeakoulussa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kauppatieteiden opintolinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

HEOon haetaan erillisellä haulla oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Opintolinjat täytetään sitä mukaa kun opiskelemaan hyväksytyt vahvistavat opiskelupaikkansa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelu HEOssa on päätoimista. Opiskelijoilla on oikeus hakea Kelan opintotukea ja opintotuen asumislisää. Lukuvuoden hinta on 3480 € (sis. 150 €:n kirjautumismaksun). Voidaan maksaa myös erissä.

 • Kirjautumismaksu 150 euroa, joka peritään aina opintojen alkaessa.
 • Maksuerät 1-7 (syyskuusta maaliskuuhun), á 435 €.
 • Maksuerä 8 (huhtikuu) 285 €.
 • Toukokuussa ei maksuerää.

Hintaan sisältyy kaikki maksut ja palvelut sekä yksi lämmin ateria arkipäivisin opiston ravintolassa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kauppatieteiden opintolinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

HEO Kansanopisto

HEO Kansanopisto

HEO on suosittu kansanopisto Helsingin Kalliossa. Nykyisin HEO on Suomen suurin vapaan sivistystyön koulutuksiin erikoistunut kansanopisto. Opisto tarjoaa media- ja kulttuurialan opintoja sekä tehokkaan mahdollisuuden aloittaa yliopisto-opinnot ja edetä akateemiselle uralle. HEO on turvallinen, innostava ja uudistuva oppilaitos, joka käyttää...


Lue lisää oppilaitoksesta HEO Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

HEO Kansanopisto

Kirstinkatu1
00530 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.heo.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31